Publicitat
Política · 23 de Març de 2009. 09:56h.

PP i CiU van donar suport a les ajudes que ara critiquen

El projecte Sasiku de Carod va ser aprovat per unanimitat en el Parlament

PP i CiU van donar suport a les ajudes que ara critiquen

Carod, a l'Equador

CiU i el PP van donar suport al projecte Sasiku, tot i que ara critiquen les ajudes a les llengües indígenes de l'Equador. El Parlament va aprovar, per unanimitat, el projecte, que "dóna compliment a dos objectius estratègics fixats en el Pla Director de Cooperació al Desenvolupament 2007-2010". Un altre objectiu del projecte que s'indicava era "contribuir a l’enfortiment de les identitats culturals a partir de l’educació intercultural i, si escau, l’educació bilingüe/plurilingü"e.

Altres objectius estratègics del projecte eren els "drets Humans, governança democràtica i enfortiment del teixit social". Finalment, es buscava "promoure, defendre i difondre el reconeixement, l’exigibilitat i l’exercici efectiu dels drets humans, amb especial atenció als drets col·lectius i als Drets Econòmics i Socials (DESC)".
   

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Felipe IV, BCN, 23/03/2009 - 23:58

Y tu carod le das un 1 millon de euros por una lanza.
Un invidente catalán recibe un céntimo al mes de ayuda por la Ley de Dependencia
Un hombre invidente de Barcelona recibió una carta en la que le informaban de que se le había concedido

#4 Lucientes, Cambrils, 23/03/2009 - 19:27

¿Y qué van a hacer los jíbaros (no es despectivo, es el nombre real de los indígenas agraciados con el donativo) con el millón para conservar su lengua? Aconsejo entrar en Ethnologue y ver los datos lingüísticos del grupo.

#3 luis, barcelona, 23/03/2009 - 18:25

¡ Tambien dieron un MILLON, o fueron más?

#2 CALIGULA, BCN, 23/03/2009 - 11:08

PP y CiU hablar con lengua de serpiente. Hombre blanco con bigote ser aquí Hombre Providencia y dejar papeles que nosotros cambiar por arroz. Montilla ser Hombre Medicina, él traer pastillas blancas y dolor ir y malos espíritus marchar.

#1 Pere, BCN, 23/03/2009 - 10:12

Però com podeu manipular tant les noticies, Convergencia va dir q ells estan d acord a ajudar a les llengües, però en aquests moments no és el millor, ja q a més a més d estar en una crisi els sociates no volen cumplir amb l estatut (el finançament)