Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2019. 15:58h.

PPC i UGT 'desembarquen' a Societat Civil

L'entitat unionista incorpora Esperanza García i Rocio León

PPC i UGT 'desembarquen' a Societat Civil

La junta directiva de Societat Civil Catalana va aprovar en la reunió celebrada el passat dia 28 de gener la incorporació d'Esperanza García i Rocío León. Els dirigents de l'entitat sostenen que "són dues dones que coneixen perfectament les idees i objectius de l'entitat i estan convençuts que realitzaran una gran tasca en aquesta nova etapa, que finalitzarà en el moment en què se celebri la propera assemblea de socis, prevista per al mes de maig".

Rocío León és activista sindical d'UGT, militant del moviment feminista i vicepresidenta de l'associació policial Politeia i Esperanza García va ser diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya i ara ho tornarà a ser després de la renúncia de Xavier Garcia Albiol al seu escó.

Societat Civil Catalana "ja va deixar clar fa dues setmanes que continuaria treballant amb el mateix entusiasme i rigor amb què s'ha fet fins ara. Considera que la seva funció de representar a tots aquells catalans constitucionalistes i partidaris de fomentar la convivència i la concòrdia a Catalunya segueix sent fonamental i molt necessària, i és per aquest motiu que s'ha decidit incorporar a dos grans professionals com García i León perquè el treball de l'entitat sigui el més eficient possible".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jose antonio, Barcelona, 06/02/2019 - 10:47

Dues fatxes mes en aquest galliner d'espanyolistes-faixistes i franquistes.
Cap interes per la Catalunya reial.

#1 Timbaler, Bcn , 05/02/2019 - 19:42

Aplausos a Scc por actuar desde la transversalidad y el mestizaje