Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2012. 20:42h.

Prec a Carme Chacón

L'exministra no compareix en roda de premsa des d'abans de les generals

Prec a Carme Chacón

Chacón saluda Bustos a la seu del PSC el passat 28 de gener

Carme Chacón, que ha estat candidata a la secretaria general del PSOE, encara no ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de la derrota del passat dissabte al congrés del socialistes, davant Alfredo Pérez Rubalcaba.

De fet, l'exministra de defensa -que ha al·legat "cansament" per a no presentar-se a una entrevista pactada amb Antena 3 aquest dilluns- fa temps que no compareix davant la premsa i no va ni fer declaracions per a valorar els resultats de les darreres eleccions generals.

Les darreres declaracions, en efecte, són del passat 28 de gener, coincidint amb la reunió amb els delegats del PSC que van tenir els dos candidats a la secretaria general del PSOE a la seu del carrer Nicaragua de Barcelona.

Malgrat que hores abans de la trobada els responsables de comunicació de l'exministra ja havien alertat que no faria cap declaració, després de la pressió dels mitjans i de que Rubalcaba sí parlés finalment va accedir a respondre un parell de preguntes breus, sense ser explícitament una roda de premsa.

El mateix va passar en la seva compareixença prèvia a l'esmentada, que es va produir el 18 de desembre després del congrés del PSC. Chacón només va fer servir una frase per a recordar que "el PSC segueix sent el PSOE". Això sí, ho va fer en català i en castellà.

El director d'e-notícies, Xavier Rius, ha fet aquest dilluns "un prec" al portaveu del PSC, Jaume Collboni, per a que Chacón comparegui davant la premsa. "No hem aconseguit que la senyora Chacón comparegui davant la premsa. Ens agradaria que algun dia ho fes", ha afirmat. "Jo comparec en nom del PSC i dono comptes dels resultats de les decisions a l'executiva del PSC", ha contestat Collboni.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Nano, Bna, 07/02/2012 - 14:22

El que jo no he tingut ocasió de veure és l'espectacular show que diuen va montar en Sevilla amb el seu discurs, algú em podria dir, si el puc retrobar en algun lloc de la red?. Tinc ganes de riure.

#2 INDALECIO, Almeria, 07/02/2012 - 12:46

QUE YA NO SE LLAMA CARME, ES C A R M E N

#1 Montserrat , Barcelona, 06/02/2012 - 21:21

Com voleu que comparegui si faria el ridícul més estrepetitós? No us heu adonat que no té cap mena de discurs i, per tant, poques idees? Només sap deixar anar consignes de míting. No sap ni construir frases subordinades!!!