Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2016. 17:53h.

Premi a l’home que va reconèixer que el dret a decidir era una “ximpleria”

El Govern nomena Agustí Colomines nou director de l’Escola de l’Administració Pública

Premi a l’home que va reconèixer que el dret a decidir era una “ximpleria”

Agustí Colomines a Btv

L’historiador Agustí Colomines ha estat nomenat nou director de l’Escola de l’Administració Pública, una entitat que pertany al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Fins el 2013 va ser director de la fundació CatDem, després d’estar en el càrrec durant gairebé sis anys. El també professor titular de la UB ha protagonitzat alguns episodis polèmics.

Colomines va assegurar el 2014 que "el dret a decidir és una ximpleria que ens vam inventar". Colomines va afirmar a Btv que en realitat ”és dret a l'autodeterminació”. "Volem anar a votar. El problema ara no és la independència, és poder votar, i no podem”, va afegir.

El nou director de l’Escola d’Administració Pública és molt actiu a Twitter. Fa dos anys, va suggerir que la Generalitat tallés l’aixeta a La Vanguardia arran d’una portada dedicada al discurs de cap d’any de Mas que va qualificar de “senzillament tendenciosa”. “La Vanguardia ha pres partit. Potser que la Generalitat li talli l’aixeta, oi?”, va afirmar per haver titulat: “Mas demana la consulta però admet que provoca divisió”.

Colomines també ha protagonitzat picabaralles a les xarxes socials. El flamant director de l’Escola d’Administració Pública va dir a Inés Arrimadas que el discurs del seu partit era sovint “etnicista i, per tant, racista”. L’actual cap de l’oposició va respondre amb un “estàs ple d'odi.”.

L’Escola de l’Administració Pública de Catalunya té com a missió “millorar i innovar les administracions públiques catalanes mitjançant la formació i la recerca en matèria de gestió pública, per promoure una cultura i uns valors compartits de servei públic”, tal i com apareix en la seva plana web.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 Casper, Bcn, 03/02/2016 - 13:27

Pues la Inesita Arrimadas no es Mas guapa porque no quiere, las gafas Colominas le sentarían bien. Sería como tener una hermana gemela.

#37 Casper, Bcn, 03/02/2016 - 12:46

Tranquis, queridos compatriotas, ya se irá pareciendo Mas a la Inesita Arrimadas a medida que le crezca el pelo.

#36 Pere Pagès, CATALÀ EMPRENYAT, 03/02/2016 - 11:19

AQUÍ, EL MÁS TONTO SE HACE LA TORRETA EN LA PLAYA Y LA CASA EN LA CERDANYA... TOT PER LA PASTA, PERDÓ, PER LA PÀTRIA.

#35 botifler1914, Barcelonia, 03/02/2016 - 10:37

Estan creando un gobierno de hooligans y luego sale la Forcadell diciendo que respetarán los derechos de las minorías no independentista.

Gracias por perdonarme la vida GUAPETONA

#34 Paliques, Ni de aquí ni de allí, 03/02/2016 - 08:56

Siempre las mismas caras. Siempre los mismos nombres.