Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2022. 20:58h.

Premi de consolació

Jové, al consell nacional, i Salvadó, al Port

Premi de consolació

El Consell Nacional d'Esquerra Republicana ha reelegit Josep Maria Jové com a president de l'òrgan amb un 96,6% dels vots. Jové, igual que el nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó; està pendent de judici per presumpta malversació, prevaricació, desobediència i revelació de secrets en relació amb l'1-O.

El nomenament de Jové s'ha fet en la primera trobada de l'organisme després de la renovació de 30 dels seus consellers i conselleres en la jornada electoral del 29è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana, celebrada el darrer 6 de novembre.

Els consellers i conselleres nacionals també han elegit la resta de membres que conformaran la Mesa del Consell. Així, la vicepresidència l'ocuparà Maite Aymerich, la secretaria anirà a càrrec de Maria Pérez, i les vocalies correspondran a Marta Castellví i Eduard López.

A més, el Consell Nacional ha aprovat, a proposta de la Presidència, la convocatòria del Plenari del Congrés Nacional d'Esquerra Republicana el dissabte 28 de gener de 2023 a Lleida.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Arnat, Barcelona, 30/11/2022 - 10:38

Aquest petitó i el seu aliat el gamarús obsesionat amb les mamelles van inmortalitzar la foto de l'essencia de la covardia que ells dos protagonitzaren despres de la seva detenció. Com tots els de la banda, només s'atreveixen a fanforrenjar davant el ramat, i com a màxim escriure en una moleskine els resentiments i odis acumulats. Miseria!

#2 Concita de Riudecols, Riudecols, 30/11/2022 - 08:37

Aquests dos, en Jové i en Salvadó, van sortir agafadets i amb els ulls plorosos i les cames tremolant després de la seva detenció. Un parell de valents, quasi al nivell del gran líder suprem Kim Jong Puigdemong.

#1 Marc de Vich, Vich, 29/11/2022 - 22:13

Uno lee y relee sus curriculums, a ver si han trabajado en algo más que no sea la docencia o el estar colocados, algo que aporte riqueza, con lo listos que son, algún proyecto enriquecedor, que no sea dividir la población, algo hecho para todos, nada, solo miran sus bolsillos y enriquecer a los que tienen a su lado, un cero patatero, nada, un erial