Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2012. 20:42h.

Premi de consolació per a Camacho

Rajoy només li dóna la presidència del Comitè Electoral

Premi de consolació per a Camacho

Camacho, amb Rajoy, durant el congrés

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha proposat la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, com a presidenta del Comitè Electoral Nacional del Partit Popular. Sota la seva responsabilitat estarà l’aprovació de les llistes electorals a tot l'Estat espanyol, incloses les candidatures que es presentaran properament per a les eleccions autonòmiques a Andalusia i Astúries.   
 
Així mateix, el Partit Popular de Catalunya ha vist incrementada la seva representació al Comitè Executiu en un membre més, amb la incorporació de Dolors Montserrat, diputada per Barcelona i vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats; Jorge Moragas, cap del gabinet del president del Govern; Jorge Fernández, ministre de l’Interior i la pròpia Alícia Sánchez-Camacho.
 
Així mateix, el president del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha vist renovat el seu càrrec com a membre de la Junta Directiva Nacional. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 Timbaler, Catalunya, 19/02/2012 - 17:49

A aquesta dona que tant li agrada sortir a la tele l' han ben fotut. Es un càrrec quasi honorífic amb poc poder dins el seu partit. A veure si s'hi dedica al 100% i es queda a Espanya. Aixó no la tindriem de veure massa per Catalunya.

#8 joan, manresa, 19/02/2012 - 10:38

El Casal,10,25 h.--No,no..,De dicidir rés.Li portarán ya las llistas fetas i ELLA firmará la confirmació.I punt..El Sr.Marianico ya la conex i la te calada.Se sobrevalora ella matexa,( només cal veure las imatges de TV.,el Sr.Rajoy pasant per el seu devant,l'ignora i ella el crida i el vol agafar

#5 JJJJ, BcN, 19/02/2012 - 06:45

Us sembla poc tindre a les seves mans el poder decidir qui va a una llista electoral i qui no, en un partit que governa amb majoria absolutista a tota Espanya!? Sr. redactor, fes t'ho mirar, deunido quin article per donar l'imatge de que als catalans ens marginen a la resta de l'estat.

#5.1 Gerard, Barna, 19/02/2012 - 09:02

És un càrrec simbòlic. Se'n guardarà prou de posar-hi cap nom a la llista que no agradi al "quefe". És equivalent a ser secretària adjunta.

#4 El gegant de la ciutat, Les Glòries, 18/02/2012 - 22:57

Consolació??? hahahahahahahahaha! ahhhhhhh! hahahahahahahah! hahahahaha! però, que no en té prou amb l'edifici de les aigües??? que és en colors i tot!!! hahahahaha! si que li cal consolació, si, em fa l'efecte, hahahahahahahahahaha!!! la Camachacón!!!

#3 Andreu M., Barcelona, 18/02/2012 - 22:45

Tant fer la Superstar per res. Jajaaaaaa