Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2018. 09:48h.

Premi de consolació per a Forcadell

Medalla d'or per a la presidenta del Parlament empresonada

Premi de consolació per a Forcadell

El Govern ha concedit la Medalla d’Or a l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, per “la seva destacada trajectòria en la defensa dels drets humans, el parlamentarisme i les llibertats fonamentals, així com el foment de la llengua i la igualtat efectiva de gènere”.

L'Executiu de Torra destaca que com a presidenta de la Cambra catalana va impulsar “la transparència per prevenir-hi la corrupció”, va defensar “la igualtat efectiva de dones i homes”, va atendre “les situacions d’emergència social” i va donar suport a “la reforma horària a favor d’usos del temps més eficients”.

També subratlla que "la defensa de la sobirania del Parlament i dels drets dels diputats i diputades va comportar a la presidenta i a altres membres de la Mesa diverses querelles penals".

Finalment,el Govern també assenyala que Forcadell "des del 23 de març de 2018 pateix presó preventiva i s’enfronta a acusacions de delicte de rebel·lió i sedició amb peticions de fins a 17 anys de presó per haver defensat els drets i les llibertats de les diputades i els diputats".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 opinador, Barcelona, 05/12/2018 - 18:30

fascistas recibiendo medallas de fascistas, recuerda esas imágenes de Hitler repartiendo medallas entre los últimos restos de su ejército de dementes con los aliados ya entrando en Berlín

#12 marti, Palafrugell, 05/12/2018 - 18:10

Ha de estar contenta. Passa a formar part de una colla de patriotes sense macula, com el Dr. Jose (Josep per a les medalles) Baselga.

#11 ., ., 05/12/2018 - 17:47

Si en algun momento se plantean libertad condicional para ellos,la discreciòn de Forcadell.tendrà recompensa.
El exhibicionismo de otros,tendra consecuencias,para esos.

#10 Chris, Lleida, 05/12/2018 - 14:55

premi d'or a la sediciosa

#9 Marti, Barcelona, 05/12/2018 - 14:22

Ara ja no podrà lluir la medalleta amb els modelets de Cristian Dior que li varem pagar entre tots...encara em resona el to de veu de gallinacea que emprava aquesta dona amb la petulancia propia d'una fanatica de tres al quarto. Aquesta li convé una bona cura d'humiltat que només es farà realitat a través d'una estança llarga entre reixes