Publicitat

La identitat digital de Puigdemont permet subscriure's a El Punt-Avui, Vilaweb, El Nacional, el Món i La República

Premsa amiga

La "identitat digital" del Consell per la República serveix, segons la web de l'entitat privada que presideix Carles Puigdemont, per subscriure's a diaris com El Punt Avui, Vilaweb, El Nacional, elMón i La República.

També inclou altres empreses i entitats com la Plataforma per la Llengua, el Cercle Català de Negocis, Petrolis Independents, de Joan Canadell; Parlem Telecom, Anem per Feina (empresaris catalans indepedents), l'Associació Humanitària Doctor Josep Trueta, Fundació Llibreria Les Voltes, la plataforma Aixeta i la xarxa GentComTu!, que serveix "fer amics i trobar parella en català".

El Consell per la República admet el carnet no es podrà fer servir per realitzar tràmits a l'administració pública "a curt termini" i, entre les seves funcions, destaca que servirà per "identificar-nos com a ciutadans de la República, així com exercir-ne els drets: votar, participar. El carnet, que té un preu de 12 euros per a la targeta física i 6 euros per la digital, també oferirà descomptes: "tindrà beneficis socials: consum estratègic, entitats socials, mitjans, clubs..."

El vicepresident de l'entitat, Toni Comín, va presentar el carnet al Telenotícies de TV3 i va afirmar que "això és el que manté viu el vot de l'1 d'octubre i demostrar que som membres del Consell és una manera d'acumular forces".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Neferu, Barceona, 08/04/2021 - 18:15

¿ Y todos están subvencionados? ¡¡Qué manera de dilapidar nuestro dinero, qué manera de vivir del cuento!! ¡¡Auditoría, ya!

#24 Cavallblanc, En el lejano Oeste, 08/04/2021 - 18:09

"Nunca pertenecería a un club que admitiera como miembro a alguien como yo"

Groucho Marx.

#23 Vicenç Pardal, Villagüevo, 08/04/2021 - 17:25

M´alegre molt que eixe dichital botifler de l´ARA no s´inclogue en esta gran idea del MHP de debò,i per suposat este altre del Tejeor o Tejero o com se diga.Llechiu el meu dichital.

#22 catafracto, Barcelona, 08/04/2021 - 14:03

Lo mejor es que para tener el dichoso carnet necesitas aportar ¡¡el DNI español!!... No me digáis que no es genial.

#21 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 08/04/2021 - 13:44

Veient la nónima d'adscrits i adherits, ara, més que mai, està a tocar.