Política · 3 de Febrer de 2012. 09:08h.

Preocupació a la Casa Reial per Catalunya

El Rei rep Mas a la Zarzuela en una trobada discreta que va durar més d’una hora

Preocupació a la Casa Reial per Catalunya

Mas, amb el Rei, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, va ser rebut ahir en audiència pel rei Joan Carles al palau de La Zarzuela. La trobada va tenir un caràcter discret, i no pas secret, i va servir perquè el president català presentés al cap de l’estat el que s’anomena el model català d’austeritat.

El monarca i el president van estar reunits durant més d’una hora i, segons informa La Vanguardia, la situació econòmica catalana, espanyola i també europea van ser el temes que van centrar la conversa.

L’audiència es va celebrar un dia després de la reunió d’Artur Mas amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a La Moncloa. Amb tota seguretat, el rei va ser informat per part del president de l’estat de les relacions entre els governs espanyol i català i de la predisposició de la Generalitat i de CiU a col·laborar amb l'executiu espanyol per tirar endavant les reformes econòmiques urgents que exigeix el directori europeu.

Aquesta és la segona trobada que transcendeix del president Mas amb el rei. L’anterior va ser amb llum i taquígrafs, perquè era amb motiu de la seva elecció com a president i representant ordinari de l’estat a Catalunya, però no s’ha de descartar que hi hagi hagut altres visites a La Zarzuela més discretes que les d’ahir.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#29 Francesc, Barcelona, 06/02/2012 - 21:44

El que hauríem d'estar és realment preocupats per l'enriquiment il.legal i fraudulent de Joan Carles i de la corrupció que l'envolta i del seu veritable paper el 23 de febrer en el Cop d'Estat. I en la calerada que ens gastem entre tots per mantenir-lo. J. C ja no té credibilitat.

#27 angel, krddu, 04/02/2012 - 23:12

Segur que han morrejat.

#26 Espartac, Barcelona, 04/02/2012 - 09:29

Home, jo també estaria preocupat.
Això d'anar a Madrid a besar-li la ma a Rajoy abans que a ell no es propi d'un bon súbdit.
No se quin protocol ensenyen a casa del compte de Godó però semble que alguns no aprenen.

#25 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 03/02/2012 - 20:02

"Preocupació a la Casa Reial per Catalunya"

Si no ens poden seguir robant, de que menjaran?

#24 con la Ñ, b, 03/02/2012 - 19:36

ortografía lingüística para la editorial:

cuando se escribe en español se pone:

Cataluña

#24.1 Molonp, Barcelona, 05/02/2012 - 01:01

Cuando un periódico catalán escribe en español escribe catalunya so ignorante y sino te gusta te pones a leer el abc o la razón que son tus periódicos de referencia ya que dado tu comentario ya veo por donde van los tiros, eh facha?

#24.2 Alex, BCN, 06/02/2012 - 00:38

Para ser coherentes, si en castellano se pone Catalunya, cuando se escribe en catalán hay que escribir España, y del mismo modo abandonar topónimos traducidos como Moscú y Londres y utilizar ?????? y London. Esto respecto a la lógica gramatical, si se trata de hacer política paleta da lo mismo.