Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2014. 14:10h.

Preparant l’aterratge a ERC

Els socialistes sobiranistes creen un nou partit per presentar-se a les eleccions al Parlament

Preparant l’aterratge a ERC

Imatge de l'acte

Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana han presentat la seva aliança per crear un nou partit amb el qual pretenen presentar-se a les eleccions al Parlament, en un acte on han deixat clara la “complicitat absoluta” que tenen amb ERC en l’actualitat. El partit, però, encara no té nom.

A la presentació ha acudit, entre d’altres, la diputada del PSC, Marina Geli, que juntament amb els exconsellers Montserrat Tura i Antoni Castells són alguns dels socialistes sobiranistes que formen part de Moviment Catalunya.

Per part de Nova Esquerra Catalana ha estat present el també exconseller socialista Ernest Maragall, que ja va presentar-se en aliança amb Esquerra a les darreres eleccions europees.

La regidora a Girona Pia Bosch i l'exlíder del PSC a Barcelona, Jordi Martí, han explicat que el nou partit posarà al mateix nivell els drets socials i els nacionals per aconseguir “la llibertat i la igualtat”. Magda Casamitjana, en nom de NEC, ha convidat Joan Ignasi Elena a sumar-se al projecte, malgrat que l’exdiputat socialista els va donar carbasses dies enrere.

Ernest Maragall o Marina Geli, entre d'altres, han assisit a l'acte

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 mariaon, barcelona, 22/11/2014 - 00:08

Quina colla d'oportunistes

#4 Verdú, Mi Casa, 21/11/2014 - 19:05

Socialistas...y nacionalistas. Es decir, predicar la fraternidad (teóricamente) y al mismo tiempo sembrar odio y encabronar al personal.
En cuanto a lo de la libertad, estaría bien tenerla para poder elegir el idioma de escolarización , pero para eso no hay "derecho a decidir".

#3 Carles, Sant Just, 21/11/2014 - 17:44

Tots són gent que porta tota la vida vivint de la política, i ara que el vaixell ( PSC ) s'esfonsa a buscar una altra mamella. Per cert, ERC compte amb Lluisa Llop Presidenta regional del Penedés. Veta a ex-militants d'ERC la seva entrada. Mentre que obre la porta a socialistes.

#2 josep, Santa Eulàlia Riuprimer, 21/11/2014 - 16:52

El titular expressa més prejudicis que intencions. I si fos que s'ha creat un partit socialista català nou, independent i no sotmès a ningú? És indispensable fer de palmero d'algun altra partit? És possible de pensar i existir més enllà del PSC i d'ERC?

#2.1 Jordi , Barcelona, 22/11/2014 - 18:56

Josep, Es veritat que tothom pot canviar de partit i d´equip de futbol, no faltaria mes. El que m´extranya es que es volguin crear un partit socialista i soberanista, però no independentista. No entenc res.!!!! Ara el tema es o Independencia o un nou pacte amb Espanya. Ehh dic jo.!!!

#1 Manolo, Barcelona, 21/11/2014 - 14:45

FELICIDADES
LOS SOCIALISTAS DE IZQUIERDAS ESTAN CELEBRANDOLO
FUERA CHUSMA ABURGUESADA

¿NO SE DEJAN ALGUNO MÁS?...