Publicitat
Política · 21 de Juny de 2018. 11:22h.

Presidència cola Puigdemont en una nota oficial

Es va projectar un vídeo de l'expresident en la inauguració del Palau d'Esport Catalunya

Presidència cola Puigdemont en una nota oficial

El Departament de la Presidència ha difós unes declaracions de l'expresident Carles Puigdemont en la nota de premsa oficial de la inauguració del Palau d'Esport Catalunya a Tarragona, presidida per Quim Torra.

Puigdemont, que hi va intervenir mitjançant una gravació de vídeo des de Berlín, es va felicitar per haver arribat el moment de la celebració dels Jocs, malgrat les “dificultats, les incomprensions i les deslleialtats que hem hagut d’afrontar” i que “hem pogut vèncer gràcies l’empeny de les institucions de Tarragona i de la Generalitat, per poder garantir als tarragonins i als catalans els que han de ser un dels millors Jocs Mediterranis”.

El diputat de Junts per Catalunya també va agrair a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros “que no hagi defallit en moments en què podria haver-ho fet”. “Hem sabut posar l’esport al servei de la cohesió social i territorial i d’una Tarragona potent, que ens representa a tots i per això no hem volgut escatimar recursos econòmics en moments d’extrema dificultat en què ens hem quedat molt sols”, va afirmar.

Finalment, Carles Puigdemont va demanar “posar els valors de l’esport al servei de la cohesió social i la solidaritat per fer possible la pau, la democràcia i la llibertat dels pobles”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Luis, Zaragoza, 22/06/2018 - 05:51

Los delincuentes secesionistas Catalanes ( Minoria) utilizan las intituciones en su beneficio. Son muchos sus delitos en conplicidad con los Mossos de Escuadra que incumpliendo leyes y normas, aplauden y consienten todo tipo de irregularidades sin actuar. Incumpliendo su compromiso laboral, eso si, cobrando a final de mes.

#12 Lobisome, BCN, 21/06/2018 - 17:01

Alguien escribió que, durante un cierto tiempo, se puede negar la realidad, incluso durante largo tiempo; lo que en ningún caso se puede negar son las consecuencias que acarrea negar la realidad. No se me ocurre un mejor resumen del procés.

#11 I un be negre, Hollywood, 21/06/2018 - 16:25

és com si haguèssin intercalat una sequència de Bugs Bunny o del Pato Lucas.

#8 pepe, andorra, 21/06/2018 - 15:52

mayor de gracia is not Gracia, mayor de gracia, new nation in europa....

#6 pepe, andorra, 21/06/2018 - 15:51

Barcelona is not Catalonia.....Barcelona a new nation in europe......