Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2010. 21:52h.

Presidència crida a sometent

Demana "la màxima assistència d'alts càrrecs" per al 'comiat' de Montilla

Presidència crida a sometent

Una imatge del mail convocant a l'acte de Montilla

El departament de Presidència ha demanat els alts càrrecs de l'administració catalana la seva assistència al balanç de l'acció de govern de José Montilla. L'acte tindrà lloc el dilluns vinent, dia 4 d'octubre, al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

En un mail, que ha anat passant per totes les conselleries, s'indica que "el MH President convocarà un acte formal de dissolució del Parlament, convocatòria de les eleccions i balanç de l'acció de Govern. Des de Presidència ens demanen la màxima assistència d'alts càrrecs. Us prego que feu el possible per assistir-hi. Gràcies".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 josep, ., 28/09/2010 - 13:48

Vaja com el Laporta i a pagar els mateixos de sempre, tot acabarà amb un "vinet espanyol" ...

#9 sankara, barcelona, 28/09/2010 - 12:17

una festa hem d'organitzar...sense valorar ideologies, ja era hora ! Plega el PITJOR govern , i el president més MEDIOCRE , Ii GROLLER de la nostra història recent.

#8 Josep Martí, Barcelona, 28/09/2010 - 10:22

Cal organitzar una gran cassolada per festejar que el pijtor govern del mon plegui!!! Ens han arruinat, ens han robat, ens han insultat i ens han humiliat; ningu enten com el PSC presenta a aquest pobre home ridicul, incompetent, insultador i que no sap fer ni una dedicatoria, Visca Catalunya LLiure

#7 universitari, barcelona, 28/09/2010 - 10:02

Una vegada vam organitzar una activitat per a estudiants i ens van demanar que portessin tothom qui poguéssim, incloses àvies i avis, perquè s'havia d'omplir al maxim la casa de m.....s de la ciutadella

#6 pepepillo, Barcelona, 28/09/2010 - 09:37

Quan més ple millor!. Cal recordar la cara del Montilla plena de satisfacció amb un acte orquestrat en comparació a la que tindrà el dia de les el·leccions un cop surtin els resultats. Després ho compares i crec que serà de gran satisfacció veure-li el careto real. Benvingut a Matrix president!