Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2013. 16:21h.

President, ara no toca

Mas 'juga' a futbol al Brasil en plena crisi econòmica a Catalunya

President, ara no toca

Mas, a l'estadi de Maracanà

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat el viatge a Brasil per visitar l'estadi de futbol de Maracaná -acompanyat de representants de l’empresa catalana Royalverd, que ha estat l’encarregada de la implantació i manteniment de la gespa- i fer uns xuts on la selecció brasilera va derrotar Espanya a la final de la Copa Confederacions.

L'episodi, durant el viatge del president al Brasil, s'ha produït quan a Catalunya hi ha més 617.000 aturats registrats a les oficines públiques d'ocupació arran de la crisi que ja dura des del 2008.

El cap de l'Executiu també ha visitat la favela de Cantagalo, a Rio, on ha entregat els diplomes als estudiants d'un curs de capacitació per formar adolescents en oficis. En aquest acte, Mas ha lliurat samarretes del Barça, algunes amb la senyera i el nom de Neymar JR.

Durant el viatge Artur Mas ha inaugurat el seminari empresarial Santa Catarina – Catalunya, en què hi han participat unes 200 empreses, ha presidit un acord de col·laboració entre la Universidade Estadual do Santa Catarina i la Universitat de Barcelona, ha visitat Veico -filial de l’empresa Fluidra- i Escarré Automatització i ha assistit a la inauguració de les noves instal·lacions de Mallory, empresa de Taurus Group.

El viatge de Mas al Brasil es produeix vuit anys després que el llavors president, Pasqual Maragall, en fes un a Israel que va passar a la història pel famós episodi de la corona d'espines amb Josep-Lluís Carod-Rovira i Antoni Castells.

El president de la Generalitat va iniciar el viatge el cap de setmana passat assegurant que tenia "bàsicament un objectiu de promoció econòmica, de situar Catalunya al món, no només a Europa, on ja està molt present, sinó en altres països".

El cap de l’Executiu encapçala una delegació empresarial, formada per una cinquantena d’empreses catalanes, i acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i del secretari d’Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana.

Carod i Maragall, durant el viatge a Israel

Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#102 ramon, barcelona-c, 14/07/2013 - 00:56

Un altra titular gloriós. Peró quina satisfacció personal , una mostra de la intel.ligencia política col.lectiva dels catalanets, quina cosa mes pobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#100 BEJOTA, bcn, 11/07/2013 - 20:20

Roura Cevasa, filial de ACS, quiere dejar Barcelona para centrarse únicamente en Madrid. La dirección ha comunicado a los sindicatos la decisión de cerrar las octogenaria factoría ubicada en el polígono de Bon Pastor, en la Ciudad Condal.

N.B.El síndrome del Quebec.

#99 Eduardo González Palomar, Manlleu, 11/07/2013 - 14:21

La Generalitat no está en manos de un President práctico y mesurado sino del supermán del nacionalismo del que no se sabe bien si muestra mayor grado de envanecimiento marcando goles a un portero de pega sobre el césped del Maracaná o cuando le da por hablar de Michelle Pfeiffe

#99.1 7, h, 11/07/2013 - 17:38

Mira que n'ets de tontet

#98 Jordi, sabadell, 11/07/2013 - 11:49

De veritat que va anar a jugar a futbol? No serà que hi va anar amb un empresari d'Olot, responsable de la gespa del estadi. No serà que va fer moltes coses mes, que no dieu. El "nivell" del "periodista" es tal que no sap mes que relacionar-ho amb els parats de Catalunya? Doncs quin nivell, noi!!!

#97 Jaume CAMPS, Granollers, 11/07/2013 - 11:44

Per cert,l'estat de la gespa,no es que sigui gaire bó,no ?