Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2011. 09:51h.

Presó sense fiança per al regidor que va atropellar independentistes

Per amenaçar els "catalufos maricones" amb "mi camión de 3.500 kilos. Viva España y Arriba Franco!"

Presó sense fiança per al regidor que va atropellar independentistes

L'Ajuntament de Masquefa va llegir un comunicat contra Rios

L'Audiència de Barcelona ha dictat presó sense fiança per al regidor de Masquefa (Barcelona) Juan José García Mora, que el 12 d'octubre va ser detingut per atropellar intencionadament a dos veïns i després els va enviar un missatge amenaçador mentre estava en llibertat provisional.

El tribunal argumenta en la seva interlocutòria que el missatge telefònic que va enviar el processat a les víctimes, en què els insultava cridant-los "catalufos maricones" i els amenaçava amb matar-los amb el seu "camión de 3.500 kilos", denota "el nulo efecto disuasorio" de la mesura cautelar que se li va imposar.

"Ya estoy de vuelta con mi camión de 3.500 kilos. Si quieres algo de mí estoy en los bares bebiendo orujo. Viva España y Arriba Franco", deia el missatge que el regidor va enviar el mateix dia que se li va notificar la mesura d'allunyament.

L'Audiència considera que "es conjura de forma real el patent risc" que pugui atacar "altres potencials víctimes que professen un ideari polític diferent i advers de l'imputat".

També es remarca els fets que s'imputen al regidor són "molt greus", ja que podien constituir un delicte d'intent d'assassinat o, com a mínim, dos delictes d'intent d'homicidi, que li comportarien una elevada pena.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Pimpollo, Vic, 10/11/2011 - 23:41

Para neófitos. El a todas luces acusado injustamente por disidencia política, podrá recurrir a instancias jurídicas superiores caso de que esté disconforme con la la sentencia a dictar por el al parecer juez independentista. No sería extraño que éste acabara fuera de la judicatura

#10 Angela , Mataró, 10/11/2011 - 22:27

Si Adam Alonso fuera concejal estas cosas no pasarían. Él es un chico responsable ajeno a polémicas y peleas. Es el yerno perfecto. Abogado, guapo y preparado.

#9 Gerard, Barna, 10/11/2011 - 21:16

Feia falta un missatge telefònic per arribar a la conclusió de que un energúmen que t'atropella intencionadament i després i surt a rematar-te amb un pal mereix estar tancat entre reixes? Collons de país de cafres.

#8 Marçal, Caldes M., 10/11/2011 - 19:48

Si l'home descendeix del mico, és evident que els del PP encara no han baixat.

#7 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 10/11/2011 - 15:04

Per molt menys del que ha fet aquest inpresentable regidor de Masquefa, en Fidel Castro els afusella a la matinada.

#7.1 Carles, Sant Celoni, 10/11/2011 - 15:54

¿Fusilamiento de catalufos? No se tiene que fusilar a nadie, pero si dar un escarmiento a los que no apoyan a su patria, que en España pues debe ser la patria española... o ¿no es así?

#7.2 jan, barcelona, 10/11/2011 - 23:35

carles??? més aviat carlos, castellanot, torna-te'n al teu poble aquí no t'hi volem i els catalans hi erem abans que tú. ves a la teva "patria"