Publicitat

La periodista llegeix a Roger Torrent comentaris on el titllen de "botifler" o "cavall de Troia"

La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha entrevistat el president del Parlament, Roger Torrent, i ha aprofitat per etzibar-li que "qui no està contenta és la majoria social independentista que vostès tenen". "Li llegeixo dos o tres comentaris que està fent la gent ara", ha indicat Terribas, amb l'objectiu de que Torrent "es faci al càrrec del que està dient la gent".

El primer d'aquests comentaris que Torrent ha hagut d'escoltar, triat de facebook per la periodista, titllava el president del Parlament de traïdor: "Quan va acceptar el càrrec Roger Torrent sabia que no era fàcil. Ara es veu clarament que s'hi va posar com un cavall de Troia per fer el paper de botifler. No li donaré les gràcies per ferir de mort l'independentisme".

Un altre comentari considerava que "ara al president Torra tan sols li resta conservar la dignitat. Demà mateix ha de refer el Govern substituint tots els consellers d'ERC per consellers de JxCat".

Torrent s'ha referit al primer comentari i ha preguntat si "algú creu que, donades les circumstàncies actuals, algú que es deixa influir per les amenaces accepta ser president del Parlament de Catalunya? De veritat? Ja tinc tres querelles posades, una d'elles per haver aprovat aquest acord que ara defenso. Això no va de valents i de covards".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#42 Luis, Barcelona, 11/10/2018 - 16:55

Resulta ironico ver como ERC que fué la que obligó a Puigdemont a declarar la DUI ahora se trate a sus politicos de traidores y Botiflers.
Me recuerda la época del terror durante la revolucion francesa, en el que las purgas politicas y las luchas por el poder convertian a cualquiera en enemigo de la revolucion ante sedienta de sangre poblacion

#41 Luis, Barcelona, 11/10/2018 - 16:05

La Terribas se posiciona claramente a favor de Puigdemont. Para simular ser neutral y no parecer que es ella la que le está amenazando se excusa en dos Tuits "aleatoreamente" escojidos por ella para criticar la no sumision al lider supremo del proces. Es una clara advertencia de que de seguir ese camino pondrá a los independentistas en su contra.

#40 OVNI, ELX, 11/10/2018 - 08:49

L'expedient que ha obert la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) al ministre d'Exteriors, Josep Borrell, ha arribat al diari britànic Financial Times i a la cadena nord-americana Bloomberg, els dos mitjans més influents a nivell mundial en el món econòmic i ja el consideren com el nou problema del govern espanyol.

#39 OVNI, ELX, 11/10/2018 - 08:31

"Ens foten gent a la presó i després ens acusen perquè ens enfadem. No es pot ser més cínic."

Toni Soler

#38 OVNI, ELX, 11/10/2018 - 08:31

"la llei internacional no permet –ni la convenció europea dels drets humans ni la declaració universal dels drets humans– l’empresonament de persones per causa de l’expressió no violenta de les seves creences i opinions. La llibertat d’expressió és sagrada per la llei internacional. I no es pot empresonar gent per aquest motiu."

Bill