Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2010. 20:12h.

Pressió a Carretero

Dirigents de Reagrupament assisteixen a l'acte a favor de la coalició amb Solidaritat

L'acte convocat aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre al Fossar de les Moreres per partidaris de la coalicio electoral entre Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència ha comptat amb l'assistencia de la portaveu de Reagrupament, Rut Carandell, i de Roger Granados, també membre de la direcció, a més del suport del número dos per Barcelona, Carles Móra, però, significativament, no hi havia cap dirigent de Solidaritat: ni Alfons López Tena ni Uriel Bertran ni Emili Valdero, entre altres.

L'acte ha tingut el suport de: l'expresident del Parlament de Catalunya, Heribert Barrera; els cirugians Dr. Oriol Domènech i Dr. Moisès Broggi; el filòleg Antoni M. Badia i Margarit; l'exalcalde de Badalona Joan Blanch; Josep M. Minguell, del Manifest 12 d'abril; l'escriptor Víctor Alexandre; l'heraldista Armand de Fluvià; l'historiador Jordi Bilbeny; el regidor d'Arenys Josep Manel Ximenis; el president del Memorial 1714, Jordi Miravet; i l'actor Joel Joan.

Roger Granados, d'esquenes, en un moment de l'acte al Fossar de les Moreres

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Albert Vilà i Vilar, Caldes de Malavella, 06/10/2010 - 20:46

1.- Reagrupament va oferir a Laporta fins i tot ser candidat nº1. En la tertúlia de cat.radio va quedar clar que en Tena (Solidaritat) no volia ni parlar d'unitat.

#25 Carttanya, bcn, 06/10/2010 - 12:33

En un acta de generositat, reagrupament podria acceptar la unio amb Solidaritat, donat que son els unics que crec o puguin fer, per que per la part de solidaritat, no o crec, donst tan en Laporta com amb Tena, donen la sensacio de ser molt egocentrics.

#24 Assemblea de solidaris i reagrupats per una coalició conjunta, Barcelona, 06/10/2010 - 11:59

ATENCIÓ El titular d'aquesta notícia és tendenciós i fals. Els promotors de l'assemblea som 50% de solidaritat i 50% de reagrupament. No és una reunió de reagrupats a favor de la coalició amb solidaritat, sinó de tots plegats a favor d'una coalició.

#23 Marc Sabatés i Laporta, BARCELONA NACIO CATALANA, 06/10/2010 - 11:16

LA ' UNIO FET LA FORCA //*//
Tots units per la independència .
MARC-SABATES.COM

#22 xarli, bcn, 06/10/2010 - 11:12

esteve, n'hi ha algun a Reagrupament que no cobri de la funció pública? en Carretero no, la Carandell no, en Mora no, la Lomas no,... llavors!? siguem una mica crítics, home!