Política · 12 de Gener de 2018. 11:31h.

Pressió a Puigdemont perquè plegui

Tardà recorda que "ningú és imprescindible"

Pressió a Puigdemont perquè plegui

El diputat d'ERC al Congrés, Joan Tarda, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha manifestat que "dono paraula d'Esquerra que hi haurà Parlament la setmana vinent i hi haurà Govern independentista". "Si no fos així la gent no ens ho perdonaria", ha assenyalat.

"És imprescindible que hi hagi un Govern independentista, sigui presidit pel president Puigdemont, tant de bo, sigui vicepresidit per l'Oriol Junqueras, tant de bo. Però si no és possible el que cal, el que és imprescindible, és que hi hagi Govern perquè les persones som molt necessàries, algunes ho són més que molt, però ningú és imprescindible", ha afirmat.

"Estic convençut que calia no arriscar-nos a provocar un escenari de major repressió. El procés de construcció de la república només pot ser cívic, pacífic i democràtic", ha reivindicat, a més de remarcar que "nosaltres, la independència ja l'hem declarada al Parlament, i només la vam declarar. Declaracions ja no en farem més".

14 Comentaris

Publicitat
#11 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTEN MÉS ZONES VERMELLES A CARDEDEU, 4 ) ARA TOCA FER TOTS UN PAS AL COSTAT ELS DE BELGICA I ELS DE LA PRESÓ DEIXAR ALTRES FAIXIN LA SE, 13/01/2018 - 11:04

4 ) Es Veritat CRISTOFOL de Manresa , QUE TOCA A RETIRADA ,, Pero una Retirada a Temps es una Victoria en el Futur . ARA Cal saber reconeixar que pinta en BASTOS Per EL INDEPENDENTISME . Si no es fan bé les coses es podra PERDRE TOT . Els de BELGICA I ELS DE LA PRESÓ Es tindrien que Retirar fer un pas al COSTAT con va fer ARTUR MAS

#10 Rogeli, Tornabous, 13/01/2018 - 02:24

Mens el Tarda i el lloro Rufian. Dos inprescindibles del show golpiste.
El bello y la bestia

#9 Lo Pardal, La Figuera, 12/01/2018 - 14:24

Claro Y?. Leyendo este panfleto, me doy cuenta del nerviosismo (exacerbado, enloquecido, absurdo e ininteligible a no ser por la represión, la prisión, el desprecio a las elecciones y a la democracia) que provoca la sola idea de que el Sr. Puigdemont sea President. Claro, los de "puiggdemon a prisión" no son mayoria y les gusta la violencia.

#9.2 Lo Tarlà, L'Esbartzer, 12/01/2018 - 17:20

Puigdemont fa seus els vots de ERC, no son els seus vots i aixó es comença a veure clar.

#8 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 12/01/2018 - 14:12

Sr. Rius, es Ud. maquiavélico. De entre todas las fotos de Tardà, ha ido a escoger justamente ésa donde peor sale este proyecto de homo antecessor: con un churro colgado en la solapa.

#7 Pepet, Sabadell, 12/01/2018 - 12:48

No és que m'agradi aquest senyor, però totalment d'acord: NINGÚ ÉS IMPRESCINDIBLE!