Política · 5 de Novembre de 2021. 09:53h.

Pressió de la Generalitat als mestres amb el català

“No anem bé i hem de passar a l’acció”

Pressió de la Generalitat als mestres amb el català

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha defensat en una entrevista a RAC1, en referència al català, que “no anem bé i hem de passar a l’acció amb fermesa convicció i realisme”.

“Crec que els darrers 15 anys no s’ha fet prou, però l’escola és part de la solució”, ha afegit. “Hem de ser conscients de la importància de la llengua i els professors han de conscients que són un referent per als seus alumnes”, ha indicat.

També ha argumentat que “no fem cap favor a la nostra llengua si la persona amb qui interlocutem entén el català i canviem de llengua”. D’altra banda, respecte a la retirada de les mascaretes, ha assenyalat que “hauria de ser el més aviat possible”.

També s’ha referit a la violació de la jove de Masquefa a Igualada i ha apuntat que “des de l’escola, ens hi hem de posar molt perquè els joves tinguin aquesta empatia respecte els altres. Hem d’arribar a les escoles per potenciar la prevenció i la formació en valors”.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#39 Pere que tomba, Gibraltar sí, Rosselló no, 06/11/2021 - 15:45

Jo crec que a aquestes alçades, veient que els catalanoparlants som els únics que complim amb el bilingüisme, línees separades estrictes i avall. D'altra manera, amb la fictícia immersió que s'ha demostrat castellanització dels alumnes catalanoparlants al estar en minoría davant l'allau demogràfic, ens fonem com glaç al sol.

#38 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 06/11/2021 - 15:35

Como se dice mas de veinte mil niños estudiando en barracones escolares desde hace venticuatro años en catalan ?

#37 bejota, bcn, 06/11/2021 - 12:14

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO

#36 Políglota, Fucking bastards, 05/11/2021 - 22:31

Suck my dick.

#34 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 05/11/2021 - 14:58

"Ni un pas enrere" 2017
"Passem a l'acció" 2021

Siempre son los mismos caraduras refiriéndose al mismo rebaño de pagafantas