Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2009. 13:47h.

Pressió d'ERC sobre Montilla

Puigcercós troba "lògic" fer ara una remodelació de Govern

Pressió d'ERC sobre Montilla

Joan Puigcercós, amb José Montilla, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha afirmat que veuria "lògic" que després de l'acord de finançament autonòmic el president de la Generalitat, José Montilla, realitzés canvis en el Govern, encara que ha puntualitzat que aquesta és una decisió que és competència de Montilla. En una entrevista concedida a l'emissora Catalunya Informació, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ha explicat que "seria lògic" que es realitzessin canvis en el govern de la Generalitat.

Aquests canvis, ha explicat, serien necessaris per afrontar amb "força suficient" l'aplicació de l'Estatut i de l'acord de finançament autonòmic, així com el desenvolupament de lleis com la d'organització territorial. Puigcercós considera que el nou acord de finançament ha de donar un nou impuls econòmic a Catalunya i, encara que creu que millorarà les perspectives de les formacions d'esquerres, no ha donat per fet la reedició del tripartit. En aquest sentit, el president d'ERC ha reclamat més unitat d'acció de les formacions d'esquerres en el Congrés.

Tot i demanar un canvi al govern, Puigcercós ha dit que està "molt satisfet" de la tasca dels consellers del seu partit, i que han ajudat a millorar el país.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ANTONI, BCN, 27/07/2009 - 08:52

ERC s'ha de desfer del llast de l\'Huguet, el PSC d'en Maragall i IC d'en Saura. Raons de pes, molt pes, no?

#5 josep casas, Sabadell, 26/07/2009 - 22:00

Si ho diu el bocamoll del Puigcercos, tenim remodelacio segura.

#4 Dessmond, Barsalona, 26/07/2009 - 20:40

No sé veure tal lògica. Ara, tampoc he sabut mai perquè és lògic que un independentista faci president a un nacionalista espanyol. Qüestió de lògiques dispars...

#3 Joan, Girona, 26/07/2009 - 18:54

Te raó en Puigcercós. Ara una remodelació podria ésser fer fora del govern a ERC.

#2 Fart de tripartit, Sabadell, 26/07/2009 - 18:34

Ara toca marcar "paquet", per a dissimular que ERC és a hores d'ara a la marca blanca dels socialistes a Catalunya.
El que es mereix aquesta ERC és que continuiï i s'accentui la forta patacada electoral. Molts catalans estarem molt contents.