Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2010. 12:59h.

Pressió sobre Carretero i Laporta

L'heraldista Armand de Fluvià i l'historiador Jordi Bilbeny, a favor del pacte

Pressió sobre Carretero i Laporta

Jordi Bilbeny

L'heraldista Armand de Fluvià i l'historiador Jordi Bilbeny han fet explícits els seus suports a l'Assemblea de solidaris i reagrupats què ha estat convocada pel dimarts 5 d'octubre i que reclama "un darrer intent" a Carretero i Laporta per a què convergeixin en una única coalició el proper 28-N.

Tant Fluvià com Bilbeny han mostrat el seu interès en participar en aquesta assemblea en la que serà aprovat el Manifest del Fossar, igual com va anunciar ahir l'actor Joel Joan.

Per altra banda, les mostres de suport i adhesió de militants i associats tant de Solidaritat Catalana per la Independència com de Reagrupament Independentista "no paren d'incrementar-se d'ençà que en les darreres 48 hores hem fet pública la convocatòria de l'esmentada assemblea".

Demanem a les executives de Solidaritat i Reagrupament "un gest en les properes hores que suposi un pas endavant en la concreció d'un acord generós i ampli que permeti presentar davant l'electorat sobiranista i catalanista la possibilitat de triar i votar per una única aposta guanyadora".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Ramon Agulló Teixidor, 25540 Les, 05/10/2010 - 20:07

Estic molt d´acord perquè ens unim els partits
que volem la indepedència d´Espanya, perquè
LA UNIÓ FÀ LA FORÇA, i crec que ja es hora
que les esquerres ens unim per aconseguir el
projecte comú

#35 rosegon, Tgna., 05/10/2010 - 16:37

REAGRUPAMENT anava molt bé, jo diria, que fins i tot , extraordinariament bé. No més el "super ego" , del Doctor, ell solet , ho va enviar tot a pendre pel sac. Va fotra fora a tota la gent bona, , per quedar-se amb la "muda i pobre mediocritat". I ara que fem Senyor Carretero ? ,

#34 josep, barcelona, 05/10/2010 - 14:31

jo faré le mateix, votaré ERC per que aquest tios són uns ases, uns rics i unes someres...

que burros són...deu meu

#33 Francesc, Barcelona, 04/10/2010 - 22:24

Avui sortia en un article del diari Avui. Ni entre els dirigents de Solidaritat ni Reagrupament hi ha un veritable sentit d'estat. No, no tenen sentit d'estat. Si més no per ara. Si no s'uneixen, jo votaré ERC, que està més estructurat. I espero que siguem molts. Vot de càstig, sí. Per ases.

#32 Enric, Girona, 04/10/2010 - 16:27

Jo posaria com a primer punt de l'ordre del dia: posar un tap a la boca de Mr. ALT (o mesures més dràstiques, si voleu).

I si no s'aprova aquest punt, dissoldre l'assemblea, perquè res del que s'acordi a continuació servirà per a res amb Mr. ALT corrent lliurement per aquest món.