Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2010. 16:32h.

Pressions del PSC a Òmnium per la manifestació

Montilla demana "la senyera al capdavant”

Pressions del PSC a Òmnium per la manifestació

Montilla envoltat de senyeres

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, segueix pressionant per què la senyera, i no el lema d'Òmnium Cultural, encapçali la manifestació del 10 de juliol contra la sentència del TC. Durant un míting a Balaguer, Montilla ha reivindicat que "les institucions encapçalin aquesta manifestació amb la societat civil i amb la senyera al capdavant".

 Òmnium Cultural va anunciar fa uns dies que la manifestació l'encapçalaria el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim'. Montilla considera que "no hi ha cap pancarta que pugui acollir més sentiments d'unitat que la bandera del nostre país".

Tambéa ha expressat a més el seu desig d'una manifestació en què ningú quedi exclòs, "des dels que no van votar l'Estatut però defensen l'autogovern, fins als que el van votar negativament, però s'han compromès amb el seu desenvolupament, i és clar els que el van votar afirmativament".

Carme Chacón, que també ha assistit al míting, no s'ha referit a la manifestació, a la qual ja va anunciar que no hi aniria perquè tenia "altres compromisos".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 marc, vilanova descornalbou, 07/07/2010 - 00:09

com s\'enten, el president diu : es una sentencia que acatem , pero no estem d\'acord. en que quedem.aquesta manifestació no servira de res.

#54 Mr. X, bcn, 05/07/2010 - 17:09

No hi tinc res a fer a una manifestació on l'objectiu sigui reivindicar que Catalunya és una nació. És a dir, volen q marxi durant 4 hores a 40 graus darrere d'una pancarta on hi digui "La Terra és rodona". Definitivament em quedo a casa

#53 Ramon, Barcelona, 05/07/2010 - 15:14

La sucursal del PSOE acabarà no anant-hi, emparant-se com excusa en alguna mandanga. Magnífic. Serà magnífic que no hi vagi. Però atenció, que si no hi va llavors segur que organitzarà accions per sabotejar-la i legitimar així la seva absència.

#52 Joan, Catalunya Central, 05/07/2010 - 14:14

La manifestació de dissabte no servirà de res si comencem a crear divisions. El moment immediat no és el moment de la independència. I aquí CDC falla. Ara toca defensar allò que ens han tret de mala manera amb una sentència més que il·legítima.

#51 Ramon, Barcelona, 05/07/2010 - 14:14

Aquí, al Montilla podria funcionar-li el teatre perquè per això disposa d'un espai mediàtic totalitari al seu servei. La clau és Espanya. Han d'haver-hi crits i símbols amb els que el PP pugui fer farinetes del PSOE. El PSC hi anirà. Aprofitem-ho.