Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2010. 18:19h.

Pretòria es desinfla?

L'alcaldessa de Santa Coloma diu que només hi ha irregularitats "administratives"

Pretòria es desinfla?

Baltasar Garzón, el jutge que va iniciar la instrucció del cas Pretòria

Quan es compleix un any des que va esclatar el cas Pretòria, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, ha reconegut a TV3 que el seu govern ha detectat irregularitats o procediments en l'etapa de Bartomeu Muñoz, ex-alcalde de la ciutat i imputat en el cas, que no s'han fet d'acord amb les normes, però ha volgut puntualitzar que "no es pot dir en cap moment que es derivin conseqüències delictives".

Gramepark, l'empresa municipal que gestiona serveis i obra públics i aparcaments, havia sigut escenari d'irregularitats administratives, com va confirmar posteriorment l'auditoria contractada per l'equip de Parlón, però segons l'alcaldessa el projecte Cúbics, buc insígnia urbanístic de Bartomeu Muñoz, que finalment el va empènyer a ell i als seus homes de confiança davant de Garzón fa un any, "compleix els criteris tècnics i cadascuna de les seves modificacions es fan seguint els procediments".

L'alcaldessa ha conclòs que les derivades penals de les irregularitats administratives de Gramepark no li toca a ella dir-les. "Jo no sóc jutge", ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fermi, Catalunya, 27/10/2010 - 19:38

Aquests arguments son exactament els que va utilitzar Bartomeu Muñoz en les seves declaracions al programa de Josep Cuni. Si son simples irregularitats administratives, per què el nou jutje Pablo Ruz ha confirmat totes les imputacions que havia fet Garzon? Parlon solament vol tapar-ho tot.

#1 Tarragona, Reus, 27/10/2010 - 18:47

Però al Garzon ja s'el van carregar, cada cop la justicia es menys cega.. i olora el poder!
O potser sou tant inocents que penseu que el van fer fora per les fosses de la guerra?