Publicitat
Política · 14 de Gener de 2011. 13:02h.

Primàries al PSC de Barcelona el 19-F

Crida a tots els militants i simpatitzants a "implicar-se" en el procés

Primàries al PSC de Barcelona el 19-F

Primàries el 19 de febrer

El PSC escollirà el seu candidat a les eleccions municipals mitjançant unes primàries el proper 19 de febrer, segons ha informat Miquel Iceta via twiteer. Els socialistes, que consideren aquestes primàries un exercici de "democràcia i transparència", recorden que estan cridats a votar "3.416 militants i 8.616 simpatitzants socialistes de Barcelona".

La data del tancament del cens serà el 14 de gener a les 00.00 hores i el plaç per a la recollida de signatures serà del dilluns 17 al diumenge 30 de gener. El periode d'assemblees d'agrupació i proclamació de candidats serà del divendres 4 de febrer al dijous 24 de febrer. El consell nacional serà el 5 de març.

En aquest sentit fan una crida a "implicar-se en aquest procés electoral, a participar en els actes informatius que es convoquin, a seguir el debat que s’estableixi entre els candidats, a donar el seu suport al candidat o candidata que considerin que millor pot representar al PSC en les eleccions municipals del maig, i a fer-ho des del respecte a tothom i amb la única voluntat de servir millor la ciutat de Barcelona i els barcelonins i barcelonines".

La Comissió Executiva del PSC "s’abstindrà de donar suport a un o altre candidat i crida a totes les Comissions Executives del partit en els diferents àmbits a actuar de la mateixa manera i a garantir així un procés transparent en el que la decisió correspongui únicament als militants i simpatitzants del partit a partir del seu vot individual i secret".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Barcelona, 14/01/2011 - 13:21

El problema no és que país i capital siguin del mateix signe polític. El problema és que aquest signe polític sigui sucursalista, cas del PSC, i que sigui antidemocràtic, cas també del PSC: només cal recordar BTV. Acabar amb el PSC és un imperatiu democràtic, a més de nacional.

#1 Ramon, Barcelona, 14/01/2011 - 13:19

No descarto que els sociates pretenguin tornar-nos amb aquella mandanga de la perillosa concentració de poder convergent. Primera, que país i capital coincideixin en signe polític és la cosa més normal del món. Segona, si Barcelona és sociata llavors la coincidència és amb el govern central!