Publicitat
Política · 16 de Març de 2023. 18:43h.

Primer assalt a la Moncloa

El PP concep les autonòmiques i municipals com la primera etapa per a desallotjar a Pedro Sánchez

Primer assalt a la Moncloa

El sotssecretari d'organització del PP, Miguel Tellado, s'ha desplaçat aquest dijous a Barcelona per a reunir-se amb el comitè electoral del partit i expressar públicament el seu suport a l'alcaldable Daniel Sirera. “Sirera -ha deixat clar- és el candidat de Feijóo”.

El número tres del partit ha repartit la seva roda de premsa, com no podia ser d'una altra manera, entre l'actualitat municipal i la política. “Colau ha tolerat les okupacions”, ha afirmat i ha recordat que Sirera proposa una reformar legal per "fer fora els okupes en menys de 24 hores”.

El PP concep les pròximes eleccions autonòmiques i municipals del mes de maig -en la qual estan en joc dotze comunitats i 8.000 ajuntaments- com un primer pas per a arribar a la Moncloa i un seriós toc d'atenció al govern del PSOE i Unides Podem.

“Els espanyols -ha afirmat el dirigent ‘popular’- són cada vegada més pobres” en al·lusió a la inflació al mateix temps que ha al·ludit a les discrepàncies en el si de l'Executiu. “A Pedro Sánchez el lloc de treball que el preocupa és el seu”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El azote de los necios., Barcelona, 17/03/2023 - 14:33

Que os den Partido Popular, no hicisteis nada por el bilinguismo, no hicisteis nada por frenar la invasión de inmigrantes musulmanes, no hicisteis nada por el acoso y derribo del feminismo extremista actual...que os den...sólo queda VOX, no es mi ideal , pero no hay nada más para cortar por lo sano con la enfermedad woke.

#2 Facholin, Barcelona, 17/03/2023 - 05:54

Votar a feijoo es como votar a pedro sanchez. O ayuso o nada.

#1 Marc de Vich, Vich, 16/03/2023 - 19:12

Los que no votamos al mundo lazi, no tenemos muchas opciones y si encima viene su líder a tenderles la mano, la cosa va a ir a peor. Ellos 26,6%, ya rompieron la identidad de CAT, hace muchas décadas, y aportar no aportan nada, solo seguir viviendo del cuento, y como palanca utilizar la lengua, 90% idéntica al español, y a vivir. CAT se cae