Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2010. 18:31h.

Primer conflicte a CiU amb les llistes

Felip Puig descarta Pelegrí com cap de candidatura a Lleida

Primer conflicte a CiU amb les llistes

Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, al Pavelló de la Vall d'Hebron

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha descartat que el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, pugui encapçalar la candidatura de CiU a Lleida.

Puig ha subratllat que els acords de la federació preveuen que, pel que fa a les eleccions catalanes, CDC encapçali les candidatures de Lleida, Girona i Tarragona, deixant la segona posició de la llista per a UDC.

"No hi ha cap canvi d'escenari en aquest sentit", ha assegurat. "Si es mantenen (els acords de federació), que es mantindran, no té cap expectativa, cap possibilitat", ha dit Puig.

Tanmateix, la vicepresidenta executiva de comunicació i portaveu del comitè de govern d’Unió Democràtica, Joana Ortega, ha manifestat que “Unió no ha plantejat ni plantejarà que Josep Maria Pelegrí sigui el cap de llista de la federació de CiU per Lleida”. Per Ortega les declaracions del secretari general de CDC són “innecessàries i contraproduents”.

Sobre les maniobres a les que quals fa referència Felip Puig, Ortega ha assegurat “que no les busqui a les files d’Unió, sinó que aquesta informació té com a origen una enquesta encarregada per Convergència Democràtica de Catalunya, i no per Unió, on es posa de manifest que Josep M. Pelegrí és el líder més ben valorat i conegut a les terres de Lleida”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Aldo, Olot, 02/02/2010 - 14:08

Pel meu parer, el candidat de CiU per Lleida a la Generalitat, hauria de ser l'alcalde de la Seu d'Urgell, l'Albert Batalla. Endavant Albert!

#6 laura, mataró, 02/02/2010 - 14:03

No hi ha color. El Pelegrí és un treballador incansable, gens apoltronat i que treballa per ningú per Lleida i per Catalunya. Hem de posar als millors, i no als afavorits per uns acords.

#5 Eli, Llavaneres, 02/02/2010 - 13:53

Docs jo crec que és el millor que podrien fer, el Pelegrí és una persona estimada a Lleida i mai ha parat de lluitar per Catalunya. Haurien de fer un pensament i ser més realistes, els acords de la Federació potser es poden modificar pel bé de tots!!!!

#4 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 02/02/2010 - 11:46
Ostrass... BOB ESPONJA y PATRICIO!!!!

en el atolón Bikini!!

#3 Buixol, BCN, 01/02/2010 - 19:28

quina tropa !!