Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2011. 22:55h.

Primer conflicte al PPC amb Camacho de presidenta

Dimiteixen catorze càrrecs del partit a Mataró

Primer conflicte al PPC amb Camacho de presidenta

Paulí Mojedano, en primer terme, durant una reunió del ple de l'Ajuntament de Mataró

La meitat dels fins ara representants del grup municipal del PP en diversos consells i organismes de participació de l'Ajuntament de Mataró han presentat la seva renúncia a seguir en el partit liderat per Alícia Sánchez-Camacho. Aquestes persones han abandonat els seus càrrecs "per no sentir-se representats per l'actual direcció del grup ni del partit".

Els dimissionaris són: Therno Djalo, Inmaculada Cano, Silvia Ortego, Agustí Valdé, Salvador Sanz, Sergi Francesc Marimón, Andreu Buxeda, Manuel Lara, Marta Teixidó, Leo Montserrat, Débora Reyes, Mamadou Alfa, Saturnino Martín i Araceli García.

Aquestes sol·licituds de baixa ja han estat tramitades tant pel grup municipal del PP com als organismes corresponents. Fa uns dies, l'excap popular a Mataró, Paulí Mojedano, va anunciar que es presentaria a les properes eleccions municipals com a líder de la plataforma Mataronins, després de deixar la formació per discrepàncies amb la direcció.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Carles, Mataró, 08/02/2011 - 14:10

I tota persona íntegra i honesta surt d'un partit amb 27.500 euros i es nega a tornar-los i pren el pèl a dues companyes per fer més bombo. Si senyor, un exemple d'integritat. No sou els únics que el coneixeu, us en podria presentar uns quants, inclosos extreballadors.

#13 Marc, Mataró, 08/02/2011 - 14:10

Ja els hi va bé que s'hagin anat, així els dirigents que queden al PP de Mataró podran col.locar en els càrrecs a les seves amants

#12 Un del Maresme, ., 08/02/2011 - 14:03

La Alicia Sanchez Camacho i els del PPc volen fer passar les víctimes per culpables.

#11 Montse, Mataró, 08/02/2011 - 13:52

Tots els mataronins que coneixem en Paulí tinguem la idologia política que tinguem sabem que en Paulí és un home integre i honest i si ha deixat el PP és perquè en té bones raons. Joan(Mataró) subscric el 100% del que dius, tothom que té un mínim d'integritat a abandonat el PP a Mataró.

#10 Carles, Mataró, 08/02/2011 - 13:41

Els 27.500 t'ho dirà el seu advocat, en M.G.A. que els volia repartir entre els regidors per evitar la querella. Serviran per finançar el partit indepentdent Mataronins a les municipals. Vols parlar també de la seva ONG i de l'empresa textil que va tancar?