Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2008. 19:12h.

Primer dirigent del PP que es desmarca del recurs a l'Estatut

El nou president del PP de Barcelona admet que "no podem dir en un lloc blanc i en un altre negre"

El nou president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, ha estat el primer dirigent popular en qüestionar el recurs del seu partit a l'Estatut, almenys parcialment. Bosch ha admès en el programa 'Converses' de la cadena Cope, que s'ha emès aquest dissabte, que la formació ha recorregut contra articles de l'Estatut català que en canvi ha acceptat en altres Estatuts com l'andalús.

A pregunta del periodista Daniel Arasa, que li ha retret que han estat "una mica selectius" amb els recursos d'inconstitucionalitat, el dirigent popular ha admès que "vostè té raó". "No impugnar el mateix article a Andalusia que a Catalunya està clar que és una ignorància o un fallo de mecanografia, però estic segur que això no té cap sentit", ha admès. "No podem dir en un lloc blanc i en un altre negre", ha reiterat.

Antoni Bosch, notari de professió, ha defensat en canvi que l'Estatut pot ser recorregut pel que fa a la bilateralitat, relacions exteriors, poder judicial, competències compartides, drets i obligacions. "Això tenim tot el dret i som absolutament catalans per fer-ho" en al·lusió a que no se'ls pot acusar d'anticatalans.

Antoni Bosch, al mig de la foto, amb Mariano Rajoy al darrer congrés del PP de Catalunya
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, sils, 15/12/2008 - 15:13

si es del pp no es creible si parla a la cope no es creible el que ha de fer es agafar ekl sulfuromsulfuro i anar a españa amb el fundador de CiUdadanos que diu que no tornara mai mes a catalunya

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/12/2008 - 23:14

Lo de blanco aquí y negro allí es triste pero lógico cuando el afán por el momio autonómico pesa más que el interés gral.Que aprendan de Ciudadanos que no chaquetea y llama al pan pan y al vino vino, no importa dónde ni ante quien sea
Por eso molesta