Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2014. 08:30h.

Primer dirigent del PSC que es reuneix amb l'ANC

Informen Angel Ros dels actes programats per a la Diada

Primer dirigent del PSC que es reuneix amb l'ANC

Àngel Ros, amb representants de l'ANC (Foto: Hermínia Sirvent)

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC), ha rebut la representant de l’ANC Territorial del Segrià, Dolors Ciutat. El dirigent socialista, el primer que es reuneix amb l’Assemblea, ha assistit a la trobada, acompanyat de la tinenta d’alcalde i regidora de Política Cultural, Montse Parra. 

La portaveu de l’ANC ha informat l’alcalde que el dia 11 de setembre, abans dels actes oficials de la Diada Nacional de Catalunya, li lliuraran un document amb el compromís pel Dret a decidir que es farà arribar a tots els alcaldes dels municipis d’arreu de Catalunya.

Ros no va participar l'any passat en la cadena humana perquè l'objectiu que perseguia, segons ell, era la independència de Catalunya i no el dret a decidir. "Crec que hem de fer esforços per sumar, perquè es visualitzi que hi ha un objectiu clar que és el dret a decidir, que no està assolit”, va assenyalar.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Claüc, Sabadell, 10/07/2014 - 14:47

Àngel Ros farà el que faci falta per mantenir-se en els càrrecs.
Ell no és ni del sector catalanista ni del sector espanyolista. Ell és del què li interessi més a cada moment.
Ara calcula que trobar-se amb l'ANC li portarà més beneficis, per això ho fa.

#5 L' INDEPENDENCIA..., QUINA TROLA!!!, 10/07/2014 - 13:22

L' INDEPENDENCIA... QUINA TROLA PER QUE EL CLAN DEL PINYOL I LA FESOLA, NO ACABIN A LA GARJOLA, I QUE NO ELS HI TRANSFORMIN EL CUL EN UNA CA¢OLA...

#4 Pantaleón Pantoja, Iquitos, 10/07/2014 - 13:02

Aquest Ros va fer la pu ta i la ramoneta amb els catalanistes del PSC. Passa per ser catalanista, però no deixa el silló ni amb aigua calenta. Quina tropa!.

#3 Cuerpo muy rocoso, En el gym haciendo dominadas, 10/07/2014 - 11:12

Vaya orcos dios mio. Ni con un palo, oiga. Si todas las esteladas dan este nivel de adefesio prefiero cualquier choni poligonera de Sant Adrà del Besos

#3.1 Josep, Lleida, 10/07/2014 - 15:57

Es que un cani analfabet monolingüe immigrant i carn de presó i fracàs escolar com tu, a l'únic que pot aspirar amb aquesta vida es a enganyar una xoni igual de quinqui, curta i marginal que tu. Venga macareno, una d'hormones i cap al gimnàs!

#2 Romulo, Sant Just, 10/07/2014 - 09:41

Encara està Angel Ros com a dirigent del PSC? No va renunciar a ser-ho quan va deixar seu escó?

Apa! Ja pots renunciar a ser del PSC també.