Publicitat
Política · 25 de Març de 2021. 20:51h.

Primer embolic de Laura Borràs

Accepta la delegació de vot de Lluís Puig

Primer embolic de Laura Borràs

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha acceptat la delegació de vot de l'exconseller Lluís Puig, que va marxar a Bèlgica, pel ple d'investidura d'aquest divendres. El grup parlamentari PSC-Units ha presentat petició de reconsideració i ha demanat un informe als lletrats, ja que considera que la situació no s'ajusta als supòsits previstos en el reglament -enfermetat, paternitat o maternitat.

El PSC fa referència a un informe dels lletrats de Parlament de gener de 2018 en el qual es deixa clar la situació dels diputats a Bèlgica sobre els quals pesa una ordre de detenció en territori espanyol, com seria el cas de Puig, no entra dins els supòsits per delegar el vot.

"Des de la perspectiva de l'aplicació de l'article 93 de l'reglament de Parlament, pel que fa a la possible delegació de l'vot, cal tenir en compte les consideracions que hem exposat sobre les causes que permeten la delegació, entre les quals no sembla que hagi cap que pugui justificar-la en aquests dos supòsits", assenyala l'informe en referència als diputats empresonats o a Bèlgica.

Borràs ha convocat la Mesa del Parlament per demà divendres a les 9 h i la Junta de Portaveus a les 9:10 h per tractar la petició del PSC-Units de reconsideració de l'acord d'avui de la Mesa, per acta de la presidenta, d'admetre la petició de delegació de vot sol·licitada pel diputat Lluís Puig (JxCat).

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#20 Sergi Sergio, Barcelona, 26/03/2021 - 13:49

Pues nada, denuncia a los Tribunales y que vaya pasando por alli cada semana, total de aqui unos meses estara inhabilitada por sus corruptelas.

#18 Josep, Bcn, 26/03/2021 - 12:48

Esto promete

#17 Lepero, Barcelona, 26/03/2021 - 12:34

¿Y Ciudadanos, no sabe, no contesta?

#16 Carme, Barcelona, 26/03/2021 - 11:42

Senyora Borràs,comença bé aviat la veurem davant dels tribunals,i aleshores es faran l'as víctimes com sempre fan però aquesta vegada poder no els hi surti tant bé no s'oblidin que tenen 11 diputats de vox aquells que segons tots vostès no n'entreria cap, després no es queixin,pensen governar algun dia per totes les necessitats de Catalunya.

#15 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire..., 26/03/2021 - 11:38

El voto de un tipo con "el nivel intelectual" de Luisito Puig es fundamental para garantizar la marcha del procés hacia el abismo...

Endavant cap al no res...!!