Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2009. 20:22h.

Primer encàrrec per a l'Oficina Antifrau

Garzón designa l'organisme per gestionar Gramepark, l'empresa municipal de Santa Coloma

Primer encàrrec per a l'Oficina Antifrau

El fiscal David Martínez Madero (dreta) dirigeix l'Oficina Antifrau de la Generalitat

L'Oficina Antifrau de Catalunya gestionarà Gramepark, l'empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet, que és al centre de l'escàndol del cas Pretòria. El jutge Baltasar Garzón, que instrueix el cas, ha demanat a l'Oficina Antifrau que es faci càrrec de Gramepark a instàncies de la fiscalia anticorrupció. De moment, l'equip de govern de Santa Coloma no ha rebut cap notificació que li comuniqui la decisió. En qüestió de dies, l'Oficina Antifrau designarà els nous administradors de l'empresa.

El magistrat de l'Audiència va remetre una petició a David Martínez Madero, que dirigeix l'Oficina Antifrau per sol·licitar-li que nomenés un administrador per a Gramepark, i Madero ha respost positivament a la petició en considerar que entra dins de les atribucions de l'Oficina, creada recentment.

Ara, l'organisme designarà uns administradors que revisaran la comptabilitat i els expedients urbanístics de Gramepark per decidir sobre la continuïtat dels projectes en marxa. Això, després que el grup municipal socialista a Santa Coloma de Gramenet, amb majoria absoluta, va evitar la paralització de l'empresa les pròximes setmanes tal com reclamava l'oposició.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 laila, bcn, 03/12/2009 - 09:56

Una pregunta : la oficina antifrau controlarà també la sindicatura de comptes?

#2 Carles, Barcelona, 03/12/2009 - 09:49

Excel·lent oportunitat per demostrar que aquesta oficina no serveix per a res... bueno si, per crear feina ben pagades per als fills i familiars d'aquest sistema dèspota-pseudodemocràtic prostituit amb l'excusa de "fer pais"...

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/12/2009 - 20:39

Tal como están las cosas sería bueno que
el Juezminator también designe a alguien que vigile a la Oficina Antifrau