Publicitat
Política · 17 de Juny de 2019. 17:11h.

Primer gest de Colau a l'independentisme

Torna a penjar el llaç groc

Primer gest de Colau a l'independentisme

El llaç groc torna a estar penjat a la façana de l'Ajuntament de Barcelona

Operaris de l'Ajuntament de Barcelona han tornat a col·locar aquest dilluns a la façana del consistori el llaç groc en suport dels líders independentistes en presó preventiva. La decisió s'ha pres en una reunió informal, prèvia a la junta de portaveus, amb els suports d'ERC, Barcelona en Comú i Junts per Catalunya.

La segona tinenta d'alcalde, Janet Sanz, ha explicat que “hem volgut compartir amb els grups la nostra voluntat de què l'Ajuntament expressi la seva solidaritat amb les persones que es troben empresonades injustament”. “També volíem constatar les posicions dels grups i hem vist que no han canviat respecte la darrera Junta de Portaveus”, ha afegit la regidora de BCN en Comú.

El PSC, de la seva banda, ha lamentat que la decisió no s'hagi tractat en la junta de portaveus. “L'Ajuntament ha de poder representar a tota la ciutadania. Creiem que hauria de representar la neutralitat”, ha defensat la regidora dels socialistes, Laia Bonet. El PPC també ha criticat la mesura i ha assegurat que “faran tot els possible” perquè es retiri el llaç groc.

El llaç groc es va retirar el passat 14 de març en compliment de l'ordre de la Junta Electoral Provincial, que havia instat a l'equip municipal a retirar el llaç groc i els elements partidistes durant la campanya electoral. L'òrgan d'administració electoral argumentava que “els llaços grocs i altres símbols vulneren de manera flagrant la neutralitat” del consistori.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#17 TITELLES INDEPENDENTISTES ?, Barcelona, 18/06/2019 - 22:54

Pedro Sanchez i PSC
Aneu prenent nota

Si els socialistes es limitan a ser els PALMERS ACOMPLEXATS del independentisme
A les properes els ciutadans, us possaran a puesto

#16 Neferu, Barcelona, 18/06/2019 - 13:27

Alcaldesa: Le dicen puta, guarra y zorra y ud. lo primero que hace es colgar el lazito en el edificio público. ¿ Sabe ud. quiénes son los responsables de las hordas que la insultaron? Pues ni más ni menos que esos golpistas por los que ud. ha colgado el lazo. Ellos son quienes los alientan y dirigen. Piense con quién se está jugando los cuarto

#15 Júlia, Barcelona, 18/06/2019 - 01:55

Colau es como el cuento de la rana y el escorpión que al final,..la pica incumplendo su acuerdo: No puedo evitarlo dijo el escorpión,..está en mi naturaleza.

#14 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/06/2019 - 22:56

Visto comolos nacional separeatistas utilizan el amarillo, hay similitudes cada vez más asombrosas.

https://es.wikipedia.org/wiki/Insignia_amarilla

#13 Neferu, Barcelona, 17/06/2019 - 21:46

Ya nos lo imaginábamos. Pero que tenga en cuenta una cosa: que es alcaldesa NO por méritos propios sino porque se ha elegido lo menos malo.

#13.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/06/2019 - 23:34

Con todo el respeto del mundo. Eso a Clau se la suda. Ella es separatista hasta la médula, pero por encima de separatista es adicta al poder. Si el Señorito Maragall le hubiese ofrecido ser alcaldesa hubiera pactado con él antes que con el PSC. En resumen, que se comportará como lo que es. Separatista.

#13.2 Neferu, Barcelona, 18/06/2019 - 01:32

De eso no tengo la menor duda, Carles. De todas formas siempre digo y mantengo que tenemos los políticos que nos merecemos puesto que somos nosotros quienes los escogemos.