Publicitat
Política · 15 de Gener de 2014. 11:30h.

Primer polític espanyol que admet el dèficit fiscal

L'expresident de Cantàbria admet el tracte "injust" cap a Catalunya

Primer polític espanyol que admet el dèficit fiscal

Revilla

El polític càntabre, Miguel Ángel Revilla, en una entrevista a La Vanguardia, elogia que "a Catalunya no em deixen pagar mai res! Els catalans són els menys garrepes d’Espanya". Pel que fa a la demanda independentista, Revilla admet que "la comprenc: és resultat d’una gran incomprensió per part sempre de polítics espanyols, com ara Mariano, sempre des de la barrera.Ara bé, seria catastròfic per al benestar dels catalans i dels espanyols".

El dirigent reivindica "evitar el tracte fiscal injust per a Catalunya, sense eludir el principi de solidaritat. I reconeixent totes les seves peculiaritats culturals. Jo sóc d’on va néixer el castellà oral..., però voldria saber català!".

Revilla -que revela tenir "una tumoració de ronyó"- explica que anys enrere "vaig estudiar Economia, vaig ser agent de borsa i vaig guanyar molts diners! Després vaig dirigir un banc i també vaig guanyar molts diners! Tenia iot i tot... Però no era feliç. Fins que un dia ho vaig deixar tot".

El polític indica que "no dic mai 'això no toca', com Pujol. Ni dic 'és el meu temps privat', com va dir Ana Botella. Jo deixo entrar les càmeres fins al menjador! És la meva obligació: transparència. Un polític no té dret a vida privada! Jo cobro 2.500 euros, així que la gent té dret a saber-ho tot, fins i tot amb qui em fico al llit".

Revilla té "sis mesures preparades" per arreglar Espanya: "una: que pagui més el que en té més"; "Dos: no retallar ni un euro dedicat a mainada, gent gran i dependents. Ni un!"; "Tres. Una justícia independent"; "Quatre: càstig draconià del polític corrupte; "Cinc. Eliminar els paradisos fiscals; "i sis: llistes obertes, perquè cada votant pugui votar qualsevol candidat".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#33 iñigo, bilbao, 16/01/2014 - 10:33

No sé porqué la noticia llama tanto la atención. Revilla ha comentado algo que está de plena actualidad. El evidente disenso existente debe arreglarse con consenso y no con rupturas antidemocráticas y provocadoras de conflictos. Revilla está pidiendo cordura, que es lo que falta.

#33.1 CartanyaXsisi, bcn, 16/01/2014 - 19:36

#33.1

Mes de 150 any, intentant arreglar coses amb Espanya, i mai s`ha n`arreglat cap. Els Catalans no tenim res que parlar amb Espanya, a no ser que vulguem tornar a ser enganyats.

#32 sele han subido las anchoas a la cabeza, Terrasssa, 16/01/2014 - 10:31

Está claro y cada día mas que T5 es dañino para la salud ,antiguamente estaban los payasos de la 1
y ahora tenemos los de T5 Revilla ,Belén Esteban
Rahola , Marguenda........

,

#31 alicantino, alicante ESPAÑA, 16/01/2014 - 09:18

Jaime, ' tururú'.
Cuanto daño te ha hecho la ikatalufa escola; y en cuanto a lo del estado, no me hagas reir que tengo el día tranquilo.

#30 Jaume, Barcelona - Catalunya, 16/01/2014 - 07:54

'Alicantino', un altre que no ha entès res... Adéu siau. Bon vent i barca nova. Sempre sereu ben rebuts al nostre estat. Salut i independència.

#28 alicantino, alicante ESPAÑA, 16/01/2014 - 00:50

No he entendido muy bien el titular de la noticia: primer político español que admite el déficit fiscal. Esto ya lo había escuchado y leído mucho antes a otros políticos españoles: Mas, Tardá, Carod, Puigcercós, Homs... ¿seguimos?

#28.1 Ernet, Tarragona, 16/01/2014 - 11:36

Como todos los que has dicho casualmente son CATALANES...alicantino, por qué motivo no has firmado como ESPAÑOL? ya puestos...predica con el ejemplo ;)