Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2019. 12:51h.

Primer president de la Generalitat a la banqueta

El TSJC envia Torra a judici per desobediència

Primer president de la Generalitat a la banqueta

El president de la Generalitat, Quim Torra, anirà a judici per no haver retirat els llaços grocs. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obert judici oral contra ell. Ara, la defensa té deu dies per presentar el seu escrit.

La Fiscalia va demanar dimarts passat que s'inhabilités el president Torra durant un any i 8 mesos per no haver despenjat la pancarta dels llaços grocs del balcó de la Generalitat. El Ministeri Públic l'acusa d'un delicte de desobediència.

La pena demanada especifica que durant aquest temps, Torra no pugui desenvolupar funcions de govern en l'àmbit local, autonòmic, estatal, ni tampoc en l'europeu.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Marga, San Cucufate del Valles , 13/07/2019 - 17:07

Con tantos jueces y fiscales falangistas a los que nadie controla, la justicia española se parece cada dia mas a la venezolana, el espectaculo esperpentico que vamos a ver los proximos meses va a ser digno de hacer una serie en Netflix.

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 12/07/2019 - 23:56

¡Torra sentado en el banquillo! Eso lo veremos en directo por la tele.
También lo verá el Puchi, seguramente tumbado en el Sofá de la República.

#9 charly, Barcelona, 12/07/2019 - 23:46

Este es tan corto, que seguía pensando, como en su día pensaron los que están en el talego, que aquests fatxes no tenen collons de ficar- se amb mi, ja saben de la nostra superioritat.

#7 ferran, rugby, 12/07/2019 - 16:21

vinga quim...cap a bélgica,que hi falta gent...

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/07/2019 - 13:47

Tan be que anaven amb la Maripau, mossen Ballarin i el Filiprim quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar

Quins temps els de l´oasi de Pujol sense G.Civil ni Fiscalies Anticorrupcio obstinades en exterminarlos i celebraven amb joioses xocolatades al Pati dels Tarongers l´onomastica del patriarca del cártel