Publicitat
Política · 13 de Maig de 2010. 21:32h.

Primer toc a Hereu per la consulta de la Diagonal

La Mesa diu que s'ha de promocionar també l'opció C

Primer toc a Hereu per la consulta de la Diagonal

Una pantalla d'informació sobre les opcions de vot

La Mesa de Seguiment i Garanties de la consulta de la Diagonal ha aprovat aquest dijous una petició de Convergència i Unió per la qual demana que es faci visible en els punts d'informació ciutadana l'opció C i no només les possibilitats A i B.

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona també havia demanat que es retiressin els plasmes d'informació als punts de votació presencial (PCP), però la Mesa ha rebutjat aquesta possibilitat. A canvi, ha demanat al consistori que l'opció C també quedi reflectida en aquestes pantalles perquè "la convocatòria d'una consulta ciutadana ha de comportar necessàriament unes mesures d'informació pública -garantides per l'Ajuntament- sobre les alternatives en qüestió que permetin a tots els ciutadans accedir a les diverses propostes realitzades pels grups polítics municipals i pels grups socials de la ciutat".

La Mesa ha rebutjat la petició de CiU relativa a "tenir accés a les dades de participació diària, hora a hora, punt per punt (PCP) i canal pel qual es vota".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Fran, Llinars, 14/05/2010 - 13:35

Es bastant caracteristic dls sociates el volver inventar-se coses.Ara la Diagonal quan no toca o quan en Maragall va cambiar la historica bandera d bcn x 1 d´allo mes esgarrifossa,o quan ell mateix plantejaba canviar el nom d la ciutat x Marcelona.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 11:46

Hereu lamentará toda su vida haber este intento descarado de manipulación y haber puesto de manifiesto su capacidad de derroche.
La ciudadanía está tan harta que muchos votarán y votarán C solamente por darle en las narices.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 11:34

Nuestros socialistas tienen un peculiar sentido de la democracia y actuan en consecuencia.

#1 Marc López, Barcelona, 14/05/2010 - 00:46

EXACTE !!!! QUÈ ÉS AIXÒ QUE HI HAGI 'OPCIÓ A', OPCIÓ 'B' I 'CAP DE LES DUES'?