Política · 28 de Maig de 2015. 16:05h.

Primera autocrítica a CiU sobre la derrota de Trias

Francesc Gambús creu que “moltes persones han percebut que no s'estava per elles”

Primera autocrítica a CiU sobre la derrota de Trias

Gambús, en una imatge d'arxiu

Francesc Gambús, eurodiputat d’Unió Democràtica de Catalunya, ha fet autocrítica després de la derrota de CiU  a les darreres eleccions municipals a Barcelona. “En tota obra humana hi ha coses que no es fan bé o que es podrien haver fet millor”, ha assegurat.

Gambús, en una “carta a Xavier Trias” publicada a e-notícies, ha comentat que “la grandesa de la democràcia, i per molts anys, és que el poder final resideix sempre en la gent. Tant quan guanyem, com quan ho fan uns altres. Per això vas ser tant elegant i senyor la nit electoral, allà a l'estació del Nord: perquè ets i has estat sempre un demòcrata obsessionat a fer funcionar les administracions”. 

“Ho has fet bé, Xavier! Ho heu fet bé, amb el teu equip! Però en aquest cas fer-ho bé no ha estat sinònim de guanyar les eleccions”, ha afegit abans de dir “per què? Crec que per una raó que tampoc no se'ns ha escapat: la gent ha estat patint molt, a Barcelona i a la resta de Catalunya”.

“Tots tenim gent al nostre voltant, molt a prop, que ha passat i que està passant uns anys que no havien imaginat ni en el pitjor dels seus somnis. Per alguna raó -que a hores d'ara sóc incapaç d'd'escatir-, en el cas de Barcelona hi ha hagut moltes persones que han percebut que no s'estava per elles”, ha considerat.

“Han cregut que, en lloc d'arreglar les seves dificultats, les elits es dedicaven als seus problemes enmig d'un tsunami de corrupció del qual tampoc ens n'hem sabut separar-nos-en amb contundència. I això malgrat que en la seva majoria eren casos del passat i que, paradoxalment, ha estat el mateix sistema el que els ha posat sobre la taula”, ha argument.

Segons Gambús, “en tot cas, si després de fer-ho bé, no es guanyen unes eleccions, no podem més que convèncer-nos que en tota obra humana hi ha coses que no es fan bé o que es podrien haver fet millor. Ja ho escatirem, perquè també som autocrítics”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jordi, jordi, 29/05/2015 - 17:32

potser us auriau de repentejar merxar tots els convergents, a roba a un altre pais

#5 Carlos Gomez, Bcn, 29/05/2015 - 14:47

Millor no fer facils jocs de paraules amb en cognom d´aquest bon home.
Le pena para quien se la trabaja.

#4 Jordi Albert, Barcelona, 29/05/2015 - 08:33

Home Gambús! D'acord, però fes un passet més. La victòria de Colau es basa en haver arrassat a Nou Barris, i a Nou Barris ha governat en exclussiva Unió, just el teu partit. I potser sí que la sensació a Nou Barris ha estat que l'Ajuntament del Districte els deixava sols...

#3 Carlos Gomez, Bcn, 29/05/2015 - 03:29

Aixo nomes va ser diumenge a la nit.
Avui deu haver guanyat perque es postula altre vegada com alcalde.
La realitat convergent te aquests fets diferencials.
Es que som catalans.

#2 Manolo, Barcelona, 28/05/2015 - 20:35

Este pajarito no dice toda la verdad

Tias como alcalde no lo ha hecho bien

Hereu le dejó un Ayuntamiento saneado que él en vez de utilizarlo para solucionar problemas del ciudadano prefirió prestar al Gran Timonel

De Can Vies y su bajada de pantalones, mejor no hablar

También ofende el sueldo