Publicitat

Ciutadans retreu a Ernest Maragall que faci un discurs "polític"

El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha retret al president de la Mesa d'Edat del Parlament, Ernest Maragall, que faci un "discurs polític" durant la sessió constitutiva de la XIII legislatura de la cambra catalana.

Carrizosa ha demanat la paraula per censurar que Maragall hagi parlat de "presos polítics i exiliats" i li ha replicat que "no existeixen". Maragall, a banda de fer servir aquestes termes, ha parlat de "repressió" i "venjança" per part de l'Estat espanyol i ha assegurat que "a Catalunya avui no podem parlar de normalitat democràtica".

El diputat de més edat del Parlament ha afegit "els vots es tradueixen en decisions, i aquest Parlament ha de ser la casa gran del debat democràtic". "No mereix prosperar cap projecte de país, tampoc el que vol representar l'actual majoria independentista, que no persegueixi expressament la representació del conjunt de la ciutadania", ha recalcat Maragall, que ha insistit que "la nostra obligació és combatre l'extrema dreta".

Abans, Ernest Maragall s'ha adreçat a Meritxell Serret per dir-li "Benvinguda a casa, senyora diputada". El gest ha estat aplaudit pels diputats independentistes, la resta de grups no ho han fet i ha suscitat la protesta de Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans, que ha retret a Maragall la menció a Meritxell Serret.

amra.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Pentinar el canari, Girona, 12/03/2021 - 12:06

Una altra legislatura perdent el temps amb repressions, opressions i torracollons, ni parlar d'obra pública ni facilitats per creació de empreses o quelcom que interessi al ciutadà. La cantarella insuportable de sempre pels de sempre.

#8.1 Pa & tomàquet i pernil ibèric, Catalunya cap al no-res., 12/03/2021 - 22:22

Una merda si senyor, d'acord amb tu, però això és el que han volgut els votants... i els que no han votat.

#8.2 Sí però, Barna, 13/03/2021 - 00:04

Els que no han votat segurament deu ser per que desprès de la llauna durant deu anys -estatuts i demés ferralla- ja n'estan fins als dellonsis. els que sí han votat son els alienats als quals els han menjat el cervell amparats amb lleis d'Hont i clans familiars pagats amb diner públic. Aquests no fallen mai.

#7 Derivats de PRESSIÓ, Barna, 12/03/2021 - 12:03

Potser és admissible que al carrer la gent pronunciï incorrectament els derivats del mot PRESSIÓ escrit amb dues S. pero sembla que al Parlament els intervinents hauríen de ser més curosos amb la pronunciació d'aquestes paraules com ara REPRESSIÓ, EXPRESSIÓ i IMPRESSIÓ.

#6 Charly, Barcelona, 12/03/2021 - 11:23

El Gran Hermano, haciendo méritos.

#5 Dia, De la marmota, 12/03/2021 - 11:11

Qué circo y qué pesados son. Presos políticos-represión-venganza-persecución política-extrema derecha....... y vuelta a empezar...

#4 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 12/03/2021 - 11:08

Estando a las antípodas de sus ideas y de sus cambios de chaqueta, camisa, calcetines, pantalones, canzoncillos, etc... debería dejar paso a personas jóvenes.
Abrazaron el poder y no quieren dejar estar como dijo Mazagatos (Sofía), estar en el candelabro en vez de candelero.
No será por los aperitivos actuales dada la pandemia...
Pobre Cataluña