Publicitat
Política · 17 de Maig de 2011. 16:15h.

Primera concessió de Zapatero

El Govern estatal retira el recurs contra les oposicions catalanes a docents

Primera concessió de Zapatero

Zapatero i Mas, en una foto d'arxiu

El Govern central ha retirat el recurs contra les 1.245 noves places de docents a Catalunya, segons ha indicat el portaveu de l'executiu català, Francesc Homs. Les oposicions està previst que comencin el 18 de juny.

Segons el Govern presidit per Artur Mas, Madrid ha acceptat retirar el recurs després que des de Catalunya s'hagi aprovat una "modificació tècnica" en el seu primer acord de convocatòria d'oposicions.

"Es pot dir que hem guanyat un pols al Govern de l'Estat", ha indicat Homs, qui també ha reconegut que la Generalitat ha hagut d'acceptar no plantejar una ampliació del nombre de places convocades, davant l'advertència que hi hauria un altre recurs en contra.

Homs ha afegit que l'haver de limitar a 430 el nombre de places convocades era "absolutament inadmissible", però que al final aquest "intent d'intromissió sense precedents" en les competències de la Generalitat "ha acabat en un no-res".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jajajaajjajaaa, barcelona, 18/05/2011 - 07:21

o sigui que quan l´estat no vol una cosa ens expolien i quan si la vols es un exit de CIU...carai..aqui el que ha passat es que han demanat la convocatoria exactament igual que la Junta d´ANdalusia, pero s´han oblidat de demanar mes places que podien haver-lo fet o sigui bastant malament Rigau fora

#1 joan, manresa, 17/05/2011 - 19:39

El Casal,19,30h.--Ai ,herbeta ..,herbeta..Sr.Homs,Sr.Homs...cert que han assolit un exit,pro no es del tot complert.,siguem sincers .Mirin han de seguir axís i peti qui peti,pro amb una miqueta mes de mala baba,u hem repetit moltes vegades,no es pot anar amb el lliri a la ma.Amanaçin amb eleccio