Publicitat

Artadi rebutja estar al Govern

Primera crisi

La vicepresidenta i portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha comunicat, segons informa La Vanguardia, a Carles Puigdemont i a Jordi Sànchez que no té intenció de formar part del nou Govern de Pere Aragonès, que serà investit aquest divendres després que ambdues formacions tanquessin un acord de Govern.

Artadi, que ha format part de l'equip negociador, sonava amb força per ocupar la vicepresidència de la Generalitat, però ha optat per centrar-se en el seu càrrec de regidor de la formació a l'Ajuntament de Barcelona. A més, la dirigent de Junts no ha desmentit aquesta informació.

Amb la renúncia d'Artadi s'obre la incògnita de qui ocuparà el càrrec de vicepresidenta que correspon a JxCat i que en principi va unit a la Conselleria d'Economia. De moment, en el ball de noms que es postulen per a les conselleries en mans de la formacio de Puigdemont sonen Jordi Puigneró, Miquel Sàmper, Meritxell Budó, Gemma Geis o Josep Maria Argimon, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Sergi, Bcn , 20/05/2021 - 06:41

Claro, ha visto que acabaría en Alcalá Meco y se ha acoj.
..

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/05/2021 - 02:53

Ambiciosa que es la nena i pensat en un ambicios futur al que com convergent etiqueta negra indiscutiblement mereix per alcurnia no te la menor intencio en saber en que consiteix aixo dels embats patriotics ni que el Roures es torni a forrar amb un altre costossisima fabula judicial en la que ella sigui un dels heroics protagonistes

#15.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/05/2021 - 10:21

" Bermúdez de Castro elogia la col·laboració "activa" que van tenir Artadi i Aragonès en l'aplicació del 155.
L'artífex del 155 diu que els van oferir cessar-los "honorablement", però "ningú es va moure""

ara.cat 15-6-2018

Aixo deu estar entremig d´un embat i una confrontacio intel.ligent amb l´estat

#14 Laughter, L'H - España, 19/05/2021 - 23:05

Lista esta muchacha. No quiere tener tratos con el Tribunal de Cuentas y que le levanten hasta el último euro que tiene en sus ahorrillos conseguidos con tantos años de "prusés".

#13 C, Vilassar de Mar, 19/05/2021 - 23:00

Això no és just. No ens ha donat temps a riure.

#12 Capit@n España, Cuanto peor..mejor, 19/05/2021 - 22:34

"Suenan Jordi Puigneró, Miquel Samper, Meritxell Budó, Gemma Geis o Josep Maria Argimon, entre otros."

Puigneró, Puigneró...se ve inteligente, cabal y preparado para el puesto o sinó Budó un CI de 220 y además la primera mujer presidenta de la Gene...jejejeje

#12.1 S. Cot Jorda, El Prat de Llobregat, 20/05/2021 - 05:39

¿CI de coeficiente intelectual? Siempre me ha sorprendido la validez de dichas pruebas así como su dogma de fe.
Otra cosa es que CI sea la Cintura Impostada, de cualquiera, hombre, mujer, trans, hije, sea o no político, pero que no centímetros. Porque entonces Javi el Gordo rompería moldes además de estar a un paso de un paro cardíaco.