Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2011. 21:21h.

Primera crisi a CiU d'ença del 28-N

Duran replica a Ferrusola que ell no menteix

Primera crisi a CiU d'ença del 28-N

Mas i Duran, en una foto d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha indicat que "jo no menteixo", en referència a les diferències que manté amb Marta Ferrusola sobre el vot de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, a la consulta sobiranista del 10-A.

Mentre Duran va assegurar que Ortega havia votat en contra de la independència de Catalunya, l'esposa de l'expresident Pujol ha dit que va votar sí. De fet, s'hi ha jugat "la mà dreta".

Durant la presentació del llibre de Miquel Roca i Felipe González ¿Aún podemos entendernos?, el portaveu de CiU al Congrés ha afirmat que "jo no menteixo, i no tinc res a opinar sobre les declaracions de la senyora Ferrusola. Crec que parlen per elles mateixes i jo no menteixo, senzillament jo no menteixo".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Nil, Barcelona, 13/04/2011 - 12:15

Primera sorpresa: El Duran ha anat a un acte on ell no parla ni tampoc és el protagonista!! Es admirable!! Per altra banda, ja estem acostumats a la ocurrència setmanal del Duran contra CDC, Mas o el Govern de la Generalitat. Comença a fer-se pesat... i perillós. Es un error letal per a ell.

#14 Xipolleig, Barcelona, 13/04/2011 - 11:21

Algú que diu tres vegades en una frase, " jo no menteixo ", potser s'està intentant convèncer que està dient la veritat.

#13 Dani, Barcelona, 13/04/2011 - 10:32

Aquest cop CiU ha aprofitat el desastre del tripartit i ens han seduït amb el Dret a decidir. El proper cop, si tot continua així, el vot català començarà a cercar altres alternatives. Sabeu un seriem només amb l'electorat d'UDC?

#12 serafí, Sants, 13/04/2011 - 10:24

el que jo no entenc és perquè no parla la pròpia Ortega. En Duran l'ha tractada com si fos una becària menor d'edat que no està capacitada per parlar soleta. M'ha semblat un menyspreu a la vicepresidenta del nostre pais per part del sr. Duran

#11 Albert, El Masnou, 13/04/2011 - 10:09

Si es el polític millor valorat per els espanyols, no es precisament per ser un bon professional. A ells ja els hi es suficient que vaig en contra nostre.
No ens mereixem in home amb tan poca classe, que a més, es incapaç de respectar el secret de vot.