Publicitat
Política · 14 de Maig de 2018. 19:50h.

Primera crítica a Europa

Els socialistes consideren "absolutament repugnants" les opinions del nou president

Primera crítica a Europa

Quim Torra i Roger Torrent (Foto: JxCat)

El Partit Socialista Europeu (PES) ha lamentat aquest dilluns el nomenament de Quim Torra com a nou president de la Generalitat pels seus comentaris "racistes", "absolutament repugnants" i asseguren que "creen dubtes sobre la seva idoneïtat pel càrrec". 

Els socialistes europeus han manifestat la seva tristesa a través de twitter. "Tristos per l'elecció del president Torra. Els seus comentaris racistes són completament repugnants i creen seriosos dubtes sobre la seva idoneïtat pel càrrec" han escrit al seu compte.

sdaaaafsdftulo.jpg

Torra ha estat investit aquest dilluns pel Parlament gràcies als 66 vots de JxCat, ERC i les quatre abstencions de la CUP. Per la seva part, C's, PSC, Comuns i el PP han votat en contra de la seva investidura.  Quim Torra, ha tornat a demanar disculpes pels tuits i ho ha fet extensiu als articles escrits en el passat. "Em penedeixo i no tornarà a passar", ha dit Torra durant la sessió plenària.

Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 15/05/2018 - 19:54

Despues de tanto llorar, de venderse como unos pobres demócratas oprimidos, hay que agradecer al separatismo supremacista que se haya cubierto de mierda nombrando a este memo racista como presidente de su república bananera...

#23 pepe, andorra, 15/05/2018 - 11:55

menudos veletas, pues si pensais eso ya podriais dejar de apoyarles en su imperialismo en baleares y valencia, pq si atendemos a los hechos en lugar de a las palabras, los mayores mamporreros del separatismo catalan, son los sociatas.

#22 Alwix, BCN, 15/05/2018 - 09:46

Hi ha una manipulació tremenda. D'una crítica a un senyor que denuncia a Swiss Air per tenir el català a la megafonía, la premsa estatal en fa un insult a tots els castellanoparlants. Aquests socialistes, han llegit l'article o el que altres expliquen sobre l'article/s?

#22.1 pepe, andorra, 15/05/2018 - 11:57

no te entiendo.Si los separatistas se quejan ante Air Berlin pq no se usa el catalan, se monta un cristo de tres pares, pero si una persona se ofende pq solo se usa el catalan y no el español en la megafonia, se enfadan, vamos, q ellos se pueden enfadar, pero los demas no. Curioso lo de la ley del embudo separata.

#21 sid, bcn, 15/05/2018 - 09:39

El MHP Torra només ha deixat clar com pensen molts nacionalistes, be com el q són, nacionalistes identitaris i supremacistes. I ara ho veu tota Europa.

#20 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/05/2018 - 09:20

"La Comisión Europea rechaza responder a los tuits de Torra para ´no dignificarlos´"

El Pais 14-5-2018

Ells no han considerat en absolut que siguin uns pocs tuits o algun article poc afortunat descontextualitzats. La gran cotilla del feixisme es que nomes es homologat i acceptat pels seus iguals