Publicitat
Política · 14 de Gener de 2020. 19:07h.

Primera ensopegada de Puigdemont a l'Europarlament

Els Verds el rebutgen al seu grup parlamentari per la relació de l'expresident amb la ultradreta flamenca

Primera ensopegada de Puigdemont a l'Europarlament

El copresident del grup dels Verds al Parlament Europeu, el belga Philippe Lamberts ha reconegut que l'adhesió de Puigdemont i Comín al seu grup del Parlament Europeu "suposa un problema" i ha destacat "la incongruència" que suposa que el principal aliat de Puigdemont a Bèlgica sigui l'N-VA, un partit independentista flamenc de dretes.

"Per nosaltres la incorporació planteja un problema així que hi haurà converses en les pròximes setmanes per arribar a una posició" ha afirmat.

Lamberts considera que és "incongruent" que Puigdemont i Comín es recolzin en "els seus millors amics belgues", referint-se als nacionalistes flamencs de la N-VA però que alhora demanin l'adhesió al grup format pels Verds/ALE. "La lògica conduiria a què aquestes dues persones s'unissin al grup dels seus millor amics", ha dit Lamberts.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Fermin, Barcelona, 15/01/2020 - 09:07

I pensar que aquest parell de bandarres corruptes i covards cobren cada mes 28,000 EUR per escalfar cadira en el galliner del parlament i aixecar un pamflet que tant aviat com l'ujier es va acostar per avisar-los el van recollir tot seguit com criatures. Si això es el nivell que permet europa, potser sí que els anglesos han estat acertats

#8 Alejandro, Villadecans, 15/01/2020 - 07:17

Ya iran conociendo qye la logica no entraen la cabeza de estos tipos

#7 Hilario, Barcelona, 15/01/2020 - 06:31

Son como.la peste, nadie los quiere cerca.

#6 Barrrtina a rosca, Black hole, 14/01/2020 - 22:20

Decir que el N-VA son nacionalistas de derechas es ser un poco indulgente con este partido, en realidad es un partido de extrema derecha, racista, supremacista, con unos cuantos "guiños" al nazismo por parte de sus representantes, etc.

¡Que bien se entienden con toda la extrema derecha europea los independentistas catalanes!.

#5 Albert Escarré Puig, Barcelona, 14/01/2020 - 22:08

#5

El comportamiento del fugitivo Puigdemont en el Europarlamento, NADA que extrañar. El actúa como si estuviese en el Parlament de Cataluña, donde los separatas en cada sesión montan un circo a su medida. TODA Europa,,, Les saludaron los de Bildu y un diputado inglés. Qué éxito !!!. Su ubicación , en el gallinero del Parlamento.