Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2009. 21:36h.

Primera parella de fet CiU-PSC

'Bon rotllo' entre els alcaldes de Sabadell i Martorell

Primera parella de fet CiU-PSC

Bustos i Esteve, entrevistats durant l'acte

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i el de Martorell, Salvador Esteve, s'han intercanviat elogis mutus durant el pregó de les Festes de Primavera en aquest darrer municipi. Esteve va convidar a fer el pregó a Bustos malgrat la rivalitat política perquè el primer és del PSC i el segon de CiU. Ambdós mantenen, tanmateix, una excel·lent relació personal en virtut del càrrec: Manuel Bustos és president de la Federació de Municipis de Catalunya (FCM) i Salvador Esteve l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

Esteve ha justificat la invitació perquè Bustos "és alcalde d'una ciutat de 200.000 habitants i ens pot ensenyar moltes coses" i ha demanat "tenir tots els recursos suficients per a fer anar més endavant els nostres pobles i ciutats. Bustos ha parlat "d'alcalde i amic" i ha admès que "no és normal que a un alcalde el cridin d'un altre municipi per a fer el pregó".

"Més enllà de l'oposició política hi ha quelcom que ens uneix: el compromís pel municipalisme", ha afegit. L'alcalde de Sabadell ha reconegut també que "som una parella de fet" i ha recordat que ja van assistir plegats a l'entrevista de dimarts passat, a càrrec de Josep Cuní, a TV3.

Manuel Bustos ha elogiat "el moment extraordinari de transformació" de Martorell i ha afirmat que "molts alcaldes t'admiren perquè has encertat en moltes coses. L'alcalde de Sabadell ha fet aquests elogis mentre, a primera fila, seia la cap de l'oposició, Dora Ramon, que va ser alcaldessa en l'anterior legislatura amb un tripartit PSC-ERC-ICV. Esteve va recuperar l'alcaldia, amb majoria absoluta, a les darreres eleccions municipals.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Martín Martínez Mart, Barcelona, 24/04/2009 - 22:57

No estem acostumasts!
Estem acostumats a veure moltes baralles i "molta roba bruta"...