Publicitat
Política · 26 de Març de 2020. 12:26h.

Primera política cessada

Canàries prescindeix de la consellera de Sanitat "pensant en el bé general"

Primera política cessada

El president de les Canàries, Ángel Víctor Torres, ha cessat a la consellera de Sanitat, Teresa Cruz, "pensant en el bé general". Ha argumentat que era una "decisió difícil, sospesada i dura", però que veia oportú que ara agafés el timó el conseller d'Administracions Públiques, Julio Pérez, per ser "una persona amb experiència en la batalla".

Torres, en una entrevista a Ràdio Televisió Canària (RTVC), va afirmar ahir a la nit que davant d'una situació excepcional i complexa com la produïda per l'actual pandèmia de coronavirus, es requereix "unitat d'acció" i ha assenyalat que l'acord de Govern canari era prendre decisions col·legiades i recuperar persones que tenien experiència.

El cessament de Teresa Cruz es produeix després que Torres nomenés coordinador de el Comitè de Gestió de l'Emergència Sanitària a Conrado Domínguez, el director de el Servei Canari de la Salut que va cessar en el càrrec quan Teresa Creu va assumir la Conselleria i que havia estat la mà dreta de titular del departament en el Govern de Fernando Clavijo, José Manuel Baltar.

La consellera va assegurar en una entrevista publicada aquest mateix dimecres pel diari La Província que ella era qui "donava les ordres" pel que fa a la gestió del coronavirus, tot i el recent nomenament de Conrado Domínguez per coordinar el comitè de gestió sanitari, que a més presideix el mateix president canari. En aquesta entrevista ha apuntat que Domínguez l'únic que feia era "coordinar el comitè".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Neferu, Barcelona, 26/03/2020 - 13:03

En catalunya será muy difícil que se destituya a alguien en concreto porque se debería cesar a todo el govern por el bien general y, naturalmente no hay hvos. ni para pedirlo, ni para llevarlo a cabo. Es terrible darse cuenta de la pésima talla que están dando unos políticos que siguen creyéndose la flor y nata de la casta. ¡Cacerolada, ya!!!!