Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2011. 09:47h.

Primera rectificació del PPC

No avançaran el fons de competitivitat malgrat que fa cinc dies Camacho el va reclamar

El cap de llista del PP català al Congrés, Jorge Fernández Díaz, en una entrevista a Catalunya Informació, ha descartat que el futur govern de Mariano Rajoy anticipi el pagament a la Generalitat dels 1450 milions del Fons de Competitvitat.

El TN de TV3 ha recordat en aquest sentit que divendres passat, en el míting final de campanya, Alícia Sánchez Camacho, va defensar que el fons es pagués anticipadament. "Cal tenir molta barra per insultar al PP després d'haver-nos negat els diners que són nostres", va exclamar.

L'anunci de Fernández Díaz contradiu la posició del seu partit mentre era a l'oposició. Els populars van votar, en plena campanya de les eleccions municipals del mes de maig, al costat de CiU al Congrés per reclamar a l'executiu socialista que liquidés aquests diners sense esperar al termini legal de l'any 2013.

Aleshores, la diputada popular que va defensar aquest argumentari ho va justificar per la necessitat de no posar en risc la prestació dels serveis públics en mans de les administracions autonòmiques.

Ara Fernández Díaz ha raonat el canvi de criteri assegurant que "el govern de Rajoy respectarà tots els compromisos que marca la llei però anticipar-ne el pagament ni de broma perquè en l'actual context de crisi no es pot demanar el que no es pot donar".

D'altra banda, el dirigent popular s'ha mostrat convençut que ni CiU ni el PNB votaran en contra del programa de reformes estructurals que Rajoy presentarà en el debat d'investidura.

El PP, en un acte de campanya
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 angel, cardedeu, 25/11/2011 - 00:36

la culpa no es de PP, la culpa es de CyU, en compte de mirar pels catalans miren per quartos de PP ò PSOE. Hipòcrites.

#14 angel, cardedeu, 25/11/2011 - 00:34

i per què voteu a CyU si ja sabeu que no son independents?

#13 Joanjo, bcn, 24/11/2011 - 17:57

L´únic que faran serà recastellanitzar noms de ciutats com ja han fet amb "Mahón" i d'economia, si ells han de perdre 1 euro perquè Catalunya en perdi 2, perfecte!

#12 josep jander, Barcelona, 24/11/2011 - 13:35

quina colla de mentiders aquests espanyols... recorda una mica a allò del "apoyaré", no? LLADRES!!!

#11 Núria, barcelona, 23/11/2011 - 20:29

Ah, no es molestin! ja hi comptavem a Ciu , igual que amb el fracàs del concert econòmic però fèiem veure que si, per guanyar vots, i mirin ens ha anat bé. Ara res no cal, gràcies, perdonin i als seus peus, com sempre, vaja. La qüestió és que units hem xafat l'esquerra.