Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2017. 21:55h.

Primera represàlia als Mossos

Interior retirarà medalles si no expressen la seva lleialtat a la Constitució

Primera represàlia als Mossos

Juan Ignacio Zoido visita les forces de seguretat de l'estat desplaçades a Catalunya

El Ministeri de l’Interior ha anunciat que retirarà les medalles de la Policia i de la Guàrdia Civil als Mossos d’Esquadra que hagin rebut aquestes distincions en cas que no expressin formalment “la lleialtat als principis constitucionals”. Així ho ha acordat el ministre Juan Ignacio Zoido després de reunir-se amb els sindicats policials i de l’Institut Armat.

Les organitzacions i associacions representatives dels cossos i forces de seguretat de l’Estat han denunciat l’“assetjament, assenyalament i persecució” que pateixen alguns dels seus companys desplaçat a Catalunya. La reunió amb el Ministeri de l’Interior també tenia com a objectiu “protegir i fer costat” als agents i buscar “la màxima defensa legal en tots els fronts possibles”.

La Secretaria de Estat de Seguretat enviarà “una comunicació formal” a tots els Mossos que estiguin en possessió d'una medalla de Policia Nacional o de la Guàrdia Civil per instar-los a fer “un posicionament formal sobre l'ordenament legal i la lleialtat als principis constitucionals" i que, en cas de no produir-se, se'ls retirin les distincions.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Justí, Barcelona, 06/10/2017 - 10:52

Aixo no es represalia de res. El que s'ha de fer es identificar un per un tots els sediciosos. Hi ha prou material de videos i fotos com per imputar-los i processar-los. El que ajudava a carregar les urnes a un furgó, el que aplauida als manifestants, el que va arribar a les mans amb la GC, el que va deixar que la turba ataques a la PN. Presó ja!

#6 Alejandro, Barcelona, 06/10/2017 - 08:10

Déjelos, hombre, con lo contentos que están ellos con su medallita. No encienda más los ánimos que, ya están más que encendidos. Actúe con inteligencia, vaya a por sus mandos, esos son los culpables y, por cierto,¿alguien sabe dónde se esconde el director indepen de los Mossos,Pere Soler?

#5 Aran non ei Catalonha, Bcn, 06/10/2017 - 00:18

No es ninguna represalia. Es corregir una anomalia.

#4 MJ, Sabadell, 06/10/2017 - 00:14

#1

Eres un descerebrado

#3 PQG, Península Ibérica, 05/10/2017 - 23:13

Noooooooooo! Las medallas no!!!