Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2017. 17:29h.

Primera ruptura entre el PDECAT i ERC després de tancar llistes separades

El Partit Demòcrata abandona el govern municipal del Masnou

Primera ruptura entre el PDECAT i ERC després de tancar llistes separades

Jaume Oliveras, en una imatge d'arxiu

El grup municipal del PDECAT a l’Ajuntament del Masnou ha trencat el pacte de govern que tenia amb Esquerra al consistori després que en el darrer ple municipal “es retirés de l'ordre del dia el punt referent a l'aprovació del pressupost municipal”. L’Ajuntament ha vinculat la sortida del PDECAT amb motius locals, malgrat produir-se pocs dies després que els republicans hagin rebutjat presentar-se a les eleccions del 21-D en una llista unitària encapçalada per Carles Puigdemont.

El ple municipal de l’Ajuntament del Masnou, a més, debatrà aquest dijous una qüestió de confiança vinculada a l’aprovació dels comptes locals per al 2018. L’alcalde, Jaume Oliveras, ja ha reestructurat el cartipàs municipal i s’ha compromès a actuar “amb el màxim consens possible dins del govern municipal”.

També ha manifestat “el compromís del govern municipal per tal de tirar endavant amb els objectius marcats en aquest mandat, així com per arribar als màxims acords i consensos possibles amb la resta de grups municipals”.

4 Comentaris

Publicitat
#5 0105, Masnou (El), 14/11/2017 - 20:14

lo mismo da, total desde k el pueblo esta en sus manos es un desastre, sucio, lleno de esteladas todo el paseo maritimo, robos, abandonado, Eso si se apuntan siempre a cortar la NII para organizar sus protestas independentistas sin importarles un bledo los vecinos!!

#3 sid, bcn, 14/11/2017 - 18:23

Oliveres i Condemines, per no parlar del Màxim. Uns genis q no portarán el poble a arruinar-se encara més. Això si, de tallar la nacional i cridar pel megàfon en saben un munt.

#2 Jaume, Mollerussa, 14/11/2017 - 18:17

Acabarán tots esgarrapats, i si no al temps.

#1 MJ, Sabadell, 14/11/2017 - 17:37

Ya empiezan... Cuando no se tiene altura política es lo que pasa. Luego dicen que no son españoles.