Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2014. 08:38h.

Primera topada entre l'ANC i el Govern

"No sé ben bé a què venen les declaracions d'Ortega"

Primera topada entre l'ANC i el Govern

Mas, amb Forcadell, el passat 11 de setembre

El vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, ha replicat les declaraciones de la vicepresident Joana Ortega, que ahir va afirmar que la consulta es podria ajornar si l'Estat espanyol la veta. “El Govern no pot decidir per ell sol”, ha dit.

El dirigent de l’Assemblea ha dit que les declaraciona de la número dos del Govern “sorprenen”. “Surten com una serp d’estiu, perquè ningú s’havia manifestat en aquest sentit”, ha lamentat en declaracions a RAC-1.

Marfany, en aquest sentit, ha exposat que “no sé ben bé a què venen aquestes declaracions” i ha afegit que “no sé si són globus sonda per veure quines són les reaccions”. El vicepresident de l’entitat assegura que la posició de l’ANC “no ha variat ni per un moment en qualsevol declaració”. “Ni en tot el que pugui passar”, ha reblat. 

Finalment, Jaume Marfany ha demanat a la gent que s’apunti a la V de la Diada i ha manifestat que “si els polítics veuen que el poble està decidit a votar el 9N, els polítics com a tal només podran posar-se al servei del poble”.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Glòria C., Barcelona, 14/08/2014 - 00:28

A veure si ens aclarim: 1) El Govern és qui dirigeix el país, per això ha estat escollit; 2) l ANC és simplement una associació i 3) ERC té 21 dels 135 escons del Parlament. Les legitimitats estan clares, no?. És molt simple, no caiguem en paranys.

#40.1 Josep Montmany , Barcelona, 14/08/2014 - 08:30

Totalment cert. L'ANC va una mica despistada. El govern no només pot si no que ha de decidir per ell sol, al marge de grups d'opinió per molt que siguin nostrats, influents i potents. Si aquets grups o partits (ERC) no estan d'acord amb la línia que segueix el govern: que es manifestin en contra!

#39 Carles, Barcelona, 13/08/2014 - 20:22

I despres encara hi havia gent que es preguntava si calia la fundacio de la Candidatura Ciutadana per la Independencia (CCI)..que no veieu que aquests covards d´Unio ens vendran? Soc de lÁNC i votare a la CCI perque esta formada per ciutadanes/ns sobiranistes! Endavant CCI a vosaltres no us frenaran

#38 Qui son aquests?, Bombay B.Ll., 13/08/2014 - 18:02

Increíble que uns quants que ningú els ha votat es permetin pretendre que la seva opinió ha de prevaldre per sobre d'un govern legitimat -per més que no ens agradi-. Qui cony es pensen que son la Anc dels pebrots?.

#37 La GEN-CAT FALSEA La Historia...(II)............., La GEN-CAT FALSEA La Historia...(II)...., 13/08/2014 - 17:06

2) "CAMBIAN" La Bandera HOLANDESA por la ROJIGUALDA, en un grabado donde La Armada Anglo-HOLANDESA BOMBARDEA BCN desde el Puerto, para que "parezca" que los "MALOS" son los ESPAÑOLES.

.......................................................................................

#36 Si Carlos II hubiera apostado por el archiduque..., Si Carlos II hubiera apostado por ......, 13/08/2014 - 16:57

1) Si Carlos II hubiera apostado por el archiduque Carlos...

2) Francia se habría anexionado todas las tierras al norte del Ebro...

3) Y el catalán, acompañaría al llemosí, al occitano o al corso en el baúl de las lenguas muertas francesas...