Publicitat
Política · 18 de Gener de 2019. 20:27h.

Primera víctima de la guerra del taxi

Crisi d'ansietat d'un conductor d'VTC atacat pels taxistes

Un conductor d'un vehicle VTC ha patit una crisi d'ansietat després que un grup de taxistes que es manifestaven hagin atacat el seu vehicle a Via Laietana, davant la Prefectura de la Policia Nacional. Agents de la Guàrdia Urbana i de la Policia Nacional han participat en les tasques d'auxili al conductor ja que els Mossos no hi eren.

Després d'una assemblea, els taxistes han decidit fer una nova manifestació. Durant el recorregut d'aquesta, els taxistes han destrossat vehicles VTC a l'altura de plaça Urquinaona.

Aquesta tarda els antiavalots de la Guàrdia Urbana de Barcelona han hagut de protegir i d'obrir pas a un vehicle VTC per facilitar-ne la sortida després que l'encerclessin i trenquessin els vidres al Passeig de Gràcia. Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones.

Els taxistes en vaga han decidit fer una marxa lenta aquest divendres a la tarda, des de l'Aeroport del Prat fins a la Gran Via de Barcelona, on deixen els vehicles aparcats per temps indefinit, tant a les diferents voreres com a la calçada. Els taxistes ocupen amb els seus cotxes gran part de la Gran Via, el carrer Urgell i Pau Claris.

Els taxistes exigeixen que els clients d'Uber i Cabify hagin de sol·licitar els serveis d'aquests vehicles amb 24 hores d'antelació, mentre que el Govern ha decidit que només cal que ho facin un quart d'hora abans.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tabarnés puro, Barcino, 18/01/2019 - 22:26

La Generalitat es la que tiene la competencia: parece que no han contentado a la mafia del taxi y los mozos no eran. Qué casualidad: otra competencia pésimamente gestionada. Pero seguro que piden otra que no tienen.