Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2011. 11:10h.

Primeres baixes a Solidaritat

Un militant d'Olot plega en "sentir-me enganyat"

Primeres baixes a Solidaritat

Dirigents de Solidaritat, en una imatge d'arxiu

Un militant d'Olot de Solidaritat, Jordi Gasulla, s'ha donat de baixa del partit, atès que l'objectiu inicial era "presentar-se a les eleccions al Parlament per obtenir majoria absoluta, proclamar la independència de Catalunya i tot seguit dissoldre's com a partit per convocar noves eleccions".

En una carta a El Punt i a Diari de Girona, Gasulla critica que "dos dies després de les eleccions i d'haver aconseguit quatre diputats al Parlament, per sorpresa, els dirigents de Solidaritat Catalana van fer públic que presentarien el partit a les eleccions municipals, i que, per tant, a partir de llavors havien de tenir un programa social, ambiental i local propi, com tenen tots els partits convencionals".

"Van decidir unilateralment fer el pas de convertir la coalició unitària en un partit com qualsevol altre. Sentint-ho molt, aquest no és el projecte que ens van vendre al principi. Em sento enganyat i utilitzat per alguns professionals de la política, per això he decidit plegar i fer-ho públic", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Juan, Barcelona, 24/02/2011 - 19:55

Que se siente engañado ...¿que pasa que son menos independentistas de lo que venían diciendo? ...

#25 JoanMarti, Abrera, 24/02/2011 - 11:04

I aixo es la punta nomes, ja veureu quina filera de "cadavers" deixa el Uriel pel cami per conseguir els seus interessos particulars, a ERC en va "matar" tans "d'amics" que encara no han acbat de recollir cadavers., Vegileu es perillos.

#24 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 23/02/2011 - 23:50

LA UNIO FA LA FORCA ! !
ENDAVANT SOLIDARITAT CATALANA //*//

#23 Albert, Berga, 23/02/2011 - 18:51

I AIXÒ ES UNA NOTICIA???
HA VEURE SI PER CADA ALTA TAMBÉ EN FEM UNA. AL BERGUEDÀ EM FET 6 ALTES L'ÚLTIM MES!!

#22 carracuca, barcelona ESPAÑA, 23/02/2011 - 17:03

si es que no escarmentáis, el emperador culé es como el sr ramón aquel de la canción, que engaña hasta a las criadas. Pero bueno, ya os iréis dando cuenta de sus artimañas. ¡¡¡Y que declare la independencia de una puñetera vez!!!