Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2009. 13:50h.

Primeres crítiques a Laporta des d'Esquerra

Enric Marín el troba "penós" i "matusser", a més d'acusar-lo de "perjudicar el sobiranisme"

Primeres crítiques a Laporta des d'Esquerra

Laporta, amb Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El secretari de comunicació del govern de la Generalitat per Esquerra fins el 2006, Enric Marín, ha criticat Joan Laporta en un article d'opinió a El Periódico. Marín acusa Laporta de "barrejar política i esport de manera matussera" i lamenta "l'alteració en la percepció de la realitat és la que sembla afectar Laporta quan intenta tancar l’incòmode afer de l’espionatge intern".

"El recurs justificador de la teoria de la conspiració és penós, però l’'em tenen ganes' és una expressió de desaforada megalomania. Allò que hauria d’entendre Joan Laporta és que confondre projecte personal i projecte institucional és un gravíssim error. La institució està vinculada a l’imaginari democràtic i catalanista. Pertany als socis i als milions de simpatitzants escampats per tot el món. I encara més: barrejar arbitràriament Barça i política perjudica el Barça i la política. Sobretot la política catalanista i sobiranista".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 per a Alan i cabres similars, Bcn Blaugrana, 02/10/2009 - 22:22

paleto!!!(un dels teus adjectius preferits)
s´escriu hojalata. que ets el porter de l´edifici que saps en què parla Laporta als seus fills? ara surten els espanyolistes i mandrils a escriure bajanades, si sou tan bilingües què més dóna?

#22 balldellops, bcn, 30/09/2009 - 11:10

barrejar esport i política un problema? com per exemple en berlusconi que el vota tothom?

va home va que no en teniu ni punyetera idea...endavant laporta, endavant sala martin, endavant joan oliver...el nacionalisme desacomplexat i ferm!

#21 No se'l pot criticar, surten els lleons, 30/09/2009 - 10:24

Laporta parla en castella als seus fills. Lleig lleig lleig. Predica amb l exemple i parla catala arreu, no espiis als companys, no insultis als subordinats, controla els impulsos, controla la incontinencia verbal i no et baixis els pantalons en public,

#20 Alan, Barcelona, 30/09/2009 - 06:22

Asi que laporta habla castellano en la intimidad? ja ja este filo nazi exije catalan a los que limpian los baños del barsa y en cambio a los futbolistas y a las golfas que se tira no. je je que patriota de ojalata como dice zetaparo el gotico. jaja

#19 Fran, Llinars, 29/09/2009 - 23:59

Bé,bé, perfecte!els panques continuan demostrant q aixo d la sobirania els importa ben poc i el q realment els hi fa por es perdre la mamella d la que xuclen.ERC vs Laporta = divisions,x mi collonut pero q aquest circ o paguin ells.